Έλλη Κοκκίνου: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια - Ακυρώνει την επόμενη συναυλία της

Η φωτογραφία από το κρεβάτι με τον ορό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες με την υγεία της περνάει η Έλλη Κοκκίνου, γεγονός που την ανάγκασε να διακόψει προσωρινά τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που αυτό το διάστημα γυρνούσε όλη την Ελλάδα, με επόμενο προορισμό την Αρεόπολη Λακωνίας στις 23 Αυγούστου, αναγκάζεται να αναβάλει την προγραμματισμένη συναυλία της καθώς προέχει η υγεία της.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω των social media, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο. Στην ανάρτησή της, η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε ότι, αν και αρχικά πίστευε ότι ταλαιπωρούνταν από μια απλή φαρυγγίτιδα, τελικά η κατάστασή της οφειλόταν σε έναν ιό.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Τα νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια μέχρι τα ξημερώματα - "Τα έσπασε" με τζιν και μπλούζα φιόγκο δίπλα στην Κοκκίνου

Το μήνυμα της Έλλης Κοκκίνου από το κρεβάτι του νοσοκομείου

«Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι’ αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω την προγραμματισμένη μου εμφάνιση στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8», σημειώνει η Έλλην Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τη λύπη της για την αναστάτωση και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό της, επισημαίνοντας ότι η νέα ημερομηνία της συναυλίας θα ανακοινωθεί σύντομα. «Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά», έγραψε.

Ελένη Κοκκίνου: Στο νοσοκομείο