Ξεσπά ο Τριαντάφυλλος για τις σπείρες των Ρομά: «Μπαίνουν στα σπίτια μας και δεν τιμωρούνται»

«Πού ζούμε; Αλλάξτε τους νόμους επιτέλους»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δεν έκρυψε την οργή του ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με τις πρόσφατες ληστείες που σημειώθηκαν από σπείρες Ρομά. Ο τραγουδιστής και πρώην συμμετέχων στο Survivor, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, παρακολουθώντας τις εξελίξεις από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος απηύθυνε έκκληση για αυστηρότερη νομοθεσία, μην μπορώντας να κρύψει την αγανάκτησή του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αλλάξτε τους νόμους επιτέλους! Τι άλλο θέλετε δηλαδή; Βαρεθήκαμε ρε, κάντε κάτι ουσιαστικό πλέον!».

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: Η καταγγελία κατά των MAD VMA - «Τι να πω, μέσα στη ψευτιά ζούμε συνέχεια»

Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου για τις πρόσφατες ληστείες

Ο τραγουδιστής, σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, αναφέρθηκε με σκωπτική διάθεση στη γενική εικόνα της Ελλάδας. «Όλα είναι τέλεια σε αυτή τη χώρα. Μπαίνουν στα σπίτια της χώρας μας και δεν τιμωρούνται. Μπράβο άλλη μία φορά που όλα λειτουργούν ωραία στην Ελλάδα μας. Μπράβο σας πολιτικοί μας», σχολίασε σχετικά ο Τριαντάφυλλος.

Αφορμή για το ξέσπασμά του στάθηκε το περιστατικό που συνέβη στην Ξυλοκέριζα Κορίνθου, όπου ληστές εισέβαλαν σε σπίτι τουριστών. Ο τραγουδιστής διερωτήθηκε τι θα συνέβαινε αν οι τουρίστες έπρεπε να αμυνθούν και ποια θα ήταν τα αποτελέσματα: «Δηλαδή εάν τους σκότωνε για να σώσει την οικογένειά του, θα ήταν φυλακή; Πού ζούμε; Αλλάξτε τους νόμους».

Ξεσπά ο Τριαντάφυλλος για τις σπείρες των Ρομά: «Μπαίνουν στα σπίτια μας και δεν τιμωρούνται»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποιεί τα social media για να εκφράσει την άποψή του για κοινωνικά ζητήματα, και η ανάρτησή του αυτή συγκέντρωσε πληθώρα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς του ακολούθους.