Ελένη Μενεγάκη - Ποζάρει μόνο με την πετσέτα της μπροστά στον καθρέφτη: «Μία ασπρόμαυρη στιγμή»

Χαλαρή και αμακιγιάριστη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας το... σερί από τον Δεκαπενταύγουστο και ύστερα. Η παρουσιάστρια έχει επιστρέψει στα social media μετά από μία παρατεταμένη περίοδο σιωπής και μας δείχνει πως βρίσκεται στα καλύτερά της.

Απλή αλλά συνάμα εντυπωσιακή είναι η παρουσιάστρια που αποπνέει μια αίσθηση χαλάρωσης και αυτοφροντίδας. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην συνεχίζει την επόμενη χρονιά στο Mega, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι και την αποχώρησή της από την καθημερινή ζώνη, ωστόσο δεν υπάρχει ίχνος άγχους στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Όπου και αν είστε να περνάτε καλά», λέει από τις διακοπές της η παρουσιάστρια

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στον καθρέφτη

Το χαμόγελο της και η φυσική της παρουσία ξεχωρίζουν, και δεν χρειάζεται πολλά για να τα αναδείξει. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μία στιγμή αυτο-φροντίδας, ποζάροντας μόνο με την πετσέτα της μπροστά στον καθρέφτη. «Μία ασπρόμαυρη στιγμή», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης η Ελένη Μενεγάκη που αμέσως δέχτηκε «βροχή» από likes και σχόλια.

Ελένη Μενεγάκη - Ποζάρει μόνο με την πετσέτα της μπροστά στον καθρέφτη

Δεν είναι μόνο μία εμβληματική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και μια γυναίκα που ξέρει να εκτιμά και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην επιστρέψει στην τηλεόραση, σίγουρα όχι από καθημερινό πόστο, ωστόσο συνεχίζει να είναι μια από τις πιο αγαπητές και αναγνωρίσιμες προσωπικότητες.

Το σχόλιο σε πρώην συνεργάτιδά της

Παράλληλα φροντίζει να κρατά επαφή με κάποιους από τους πρώην συνεργάτες της, όπως με την επί πολλά χρόνια αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Ακόμα και αν δεν συνεργαστούν του χρόνου, οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μέσα στα χρόνια, κάτι που φαίνεται και από το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στην τελευταία ανάρτηση που έκανε η πρώην αρχισυντάκτριά της από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

«Μείνετε όσο πιο πολύ μπορείτε» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στη φωτογραφία της Ελένης Γελαλή.

Ελένη Μενεγάκη σχόλιο Γελαλή