Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Νέο επαγγελματικό βήμα για την παρουσιάστρια – Το ανακοίνωσε η ίδια

Με διπλή παρουσία από την ερχόμενη χρονιά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που τις προηγούμενες χρονιές είχε σταθερή παρουσία στην τηλεόραση, κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από μία γεμάτη χρονιά με τον Κώστα Τσουρό στην εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Την ανακοίνωση έκανε μεταξύ άλλων και η ίδια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του ραδιοφωνικού σταθμού Kiss 92,9 και εμφανίστηκε ενθουσιασμένη πίσω από το μικρόφωνο.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

Επαγγελματική και προσωπική ευτυχία για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βαλαβάνη έρχεται σε μια ευνοϊκή περίοδο για την ίδια. Πέρα απ' τη ραδιοφωνική της παρουσία, στα προσωπικά της φαίνεται να επικρατεί η απόλυτη ηρεμία στο πλευρό του Γρηγόρη Μόργκαν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για το επόμενο βήμα, με τις φήμες να φουντώνουν. Όπως ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης στο Summer's Cool, μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σύντομα και έχουν ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά για να το ανακοινώσουν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κλείσει τον χώρο και έχουν λίστα καλεσμένων για την εκδήλωση στην οποία και θα μοιραστούν με τους φίλους τους αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνουν. Εξυπακούεται πάντως ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θέλουν να κρατήσουν αυτό το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι αμφίβολο αν και πόσες στιγμές θα μοιραστούν σχετικά με αυτό.

«Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου», έχει δηλώσει σχετικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.