Κατερίνα Λιόλιου – Τραγουδάει Πρωτοψάλτη και γίνεται viral για τους λάθος λόγους: «Το σκότωσε»

Το «Διθέσιο» της βγήκε ξινό...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με την Κατερίνα Λιόλιου να τραγουδά το «Διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και μάλλον όχι για τους λόγους που θα ήθελε η τραγουδίστρια.

Το βίντεο συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων για τη φωνή της τραγουδίστριας, με πολλούς χρήστες να λένε ότι η Κατερίνα Λιόλιου «εκτέλεσε» με κάθε έννοια το συγκεκριμένο κομμάτι. Ένας, μάλιστα, έκανε αναφορά στον συνθέτη Νίκο Αντύπα, που έγραψε το διθέσιο και λένε ότι «θα σηκωθεί από τον τάφο». Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Κατερίνα Λιόλιου – Τραγουδάει Πρωτοψάλτη και γίνεται viral για τους λάθος λόγους
Κατερίνα Λιόλιου – Τραγουδάει Πρωτοψάλτη και γίνεται viral για τους λάθος λόγους
Κατερίνα Λιόλιου – Τραγουδάει Πρωτοψάλτη και γίνεται viral για τους λάθος λόγους

Δείτε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της - Δίπλα δίπλα στα μπουζούκια

Πλήθος αντιδράσεων με το βίντεο της Κατερίνας Λιόλιου

Οι πιο επιεικείς λένε ότι η Κατερίνα Λιόλιου δεν θα έπρεπε να λέει τέτοια τραγούδια ή ότι το έκανε για χάρη κάποιας φάρσας και έπεσε σε πολλά φάλτσα. Σε κάθε περίπτωση η ετυμηγορία του κοινού είναι ξεκάθαρα εναντίον της.

Το συγκεκριμένο βίντεο σχολίασαν και στο Summer’s Cool με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαριάντα Πιερίδη να παίρνουν το μέρος της Κατερίνας Λιόλιου. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ένα βίντεο μπορεί να μην αποτυπώνει σωστά τον ήχο που ακούγεται live, με τη συμπαρουσιάστριά του, ως τραγουδίστρια, να συμπληρώνει πως σε όλους τους επαγγελματίες μπορεί να συμβεί κάποια ατυχία και να χάσουν τις νότες.

Όπως ανέφερε μάλιστα είχε συναντήσει και έναν μεγάλο καλλιτέχνη, ο οποίος πλέον έχει φύγει από τη ζωή και ήταν τελείως φάλτσος. «Έχω κάνει φωνητικά σε δίσκους του και δεινοπαθούσαμε, έπρεπε να είμαστε κι εμείς φάλτσοι, για να μπορέσουμε να πέσουμε πάνω του. Τεράστιος ερμηνευτής», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη, τονίζοντας ότι ένα απόσπασμα στα social media και λίγες νότες δεν γίνεται να κρίνουν την ποιότητα ενός τραγουδιστή.