Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Είναι πανέμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Πέτρο Λαγούτη, γιατί έχουμε μια κοινή γλώσσα»

«Ως συνάδελφοι γνωριστήκαμε, είχαμε αναπτύξει μία ωραία σχέση»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο καιρό μετά το τέλος των Παγιδευμένων, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε στην κάμερα του Summer's Cool. Μεταξύ άλλων η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη δημοσιότητα που γνώρισε μετά από αυτό το επαγγελματικό βήμα, την έκθεση της προσωπικής της ζωής και τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη, που γεννήθηκε στα παρασκήνια της σειράς

Όσον αφορά το «μπαμ» που έγινε με τους Παγιδευμένους, τόνισε αρχικά πως: «Σίγουρα ήταν περίεργο, δεν είχα συνηθίσει να έχω την προσοχή, ούτε να νιώθω ότι βλέπουν τόσοι άνθρωποι τι κάνω, τι ανεβάζω και τι λέω. Από την άλλη παίρνω και συγκινητικά μηνύματα αγάπης και λέω ότι κάτι κάνω καλά».

Δείτε επίσης: Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Γίνεται «Σειρήνα» κάτω απ' το νερό και εντυπωσιάζει με το snake print μπικίνι της!

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ για την προσωπική της ζωή

«Σαφέστατα έχω νιώσει να εισβάλουν στην ιδιωτικότητά μου, ο κυβερνοχώρος είναι γεμάτος με ανθρώπους που βρίσκουν την ασφάλεια ενός πληκτρολογίου ή μιας οθόνης και δεν έχουν όριο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα», σημείωσε στη συνέχεια η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες παπαράτσι που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας απάντησε: «Κάνουν τη δουλειά τους και αυτοί οι άνθρωποι, αλλά υπερβαίνει κάποια όρια, όταν κάποιος δημοσιεύει κάτι από την προσωπική σου ζωή που δεν έχεις επιλέξει εσύ να μοιραστείς».

Μιλώντας για τον Πέτρο Λαγούτη η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δήλωσε πως: «Προτιμώ τις φωτογραφίες με τον σύντροφό μου να τις έχουμε για εμάς. Το 99% δεν θα το ανεβάσω».

«Είναι πανέμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Πέτρο Λαγούτη. Είχαμε ήδη μία κοινή γλώσσα, ως συνάδελφοι γνωριστήκαμε, είχαμε αναπτύξει μία ωραία σχέση και πριν γίνουμε σύντροφοι. Όντας μαζί και στη ζωή βρήκαμε και άλλους κώδικες μεταξύ μας», κατέληξε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αναφερόμενη στη συνεργασία τους που θα συνεχιστεί και του χρόνου.