Σπύρος Μπιμπίλας: Ώρα για πεντικιούρ – Στιγμές χαλάρωσης για τον ηθοποιό και βουλευτή

Δεν αμελεί την περιποίησή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι γνωστός για την αμεσότητα και τη φιλικότητα που δείχνει στα social media, απ' όπου μιλάει συχνά για κοινωνικά θέματα, μοιράζεται άγνωστες ιστορίες με αγαπημένους ηθοποιούς ή ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Είτε βρίσκεται σε διακοπές είτε σε επαγγελματικές συναντήσεις, ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» διατηρεί μία ενεργή παρουσία.

Το πρωί της Τετάρτης, 21 Αυγούστου, ο Σπύρος Μπιμπίλας επέστρεψε στο Instagram με μια νέα ανάρτηση, δείχνοντας μια πιο χαλαρή πλευρά της καθημερινότητάς του. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα κέντρο αισθητικής, όπου απολάμβανε μια συνεδρία πεντικιούρ.

Η φωτογραφία του Σπύρου Μπιμπίλα την ώρα του πεντικιούρ

Στη φωτογραφία, ο ηθοποιός κάθεται άνετος σε μια πολυθρόνα, ενώ μια υπάλληλος περιποιείται τα νύχια των ποδιών του. O Σπύρος Μπιμπίλας δείχνει να απολαμβάνει πλήρως τη στιγμή και να αφήνεται στα έμπειρα χέρια της αισθητικού.

Σπύρος Μπιμπίλας πεντικιούρ

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Σπύρος Μπιμπίλας επισκέφτηκε την Μέλπω Ζαρόκωστα στο σπίτι της και φωτογραφήθηκε μαζί της, με εκείνη να δείχνει ένα πλατύ χαμόγελο στο κοινό. Σε μία από αυτές, φαίνεται και ο γιος της, Αλέξανδρος.

Δείτε επίσης: Μέλπω Ζαρόκωστα: Ακμαία στα 91 της η ηθοποιός του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου (Φωτογραφία)

«Μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες του καύσωνα και των πυρκαγιών, μια επίσκεψη σε μια χρήσιμη σε κάθε είδος της τέχνης μας. Η σπουδαία ηθοποιός και μεταφράστρια Μέλπω Ζαρόκωστα είναι καλά, υγιής και ακμαία. Φύλακας άγγελός της ο γιος της, Αλέξανδρος Παγουλάτος», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Σπύρος Μπιμπίλας.