Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Χρήστο Δάντη: «Αν δεν με καλέσει στον γάμο με την Ασημίνα, θα τσακωθούμε!»

«Δεν μου έχει δώσει προσκλητήριο», δηλώνει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παραχώρησε συνέντευξη στο Summer's Cool και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι. Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης σχολίασε τον επικείμενο γάμο του Χρήστου Δάντη και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, τις συνεργασίες του μέσα στα χρόνια, καθώς και την κίνηση της Δέσποινας Βανδή να μην τραγουδήσει σε συναυλία στο Τσεσμέ αφότου αναρτήθηκε πίσω της μπάνερ του Μουσταφά Κεμάλ.

«Όταν δουλεύεις με τον Χρήστο είσαι ενθουσιασμένος, είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές που γέννησε η χώρα. Για να τσακωθείς μαζί του στη δουλειά πρέπει να κάνεις μόνο πλάκα. Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για να συμπληρώσει σχετικά με τον γάμο του: «Δεν μου έχει δώσει προσκλητήριο. Αν δεν με καλέσει, εκεί θα τσακωθούμε για πρώτη φορά»

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Αντέδρασε σε ερώτηση για τον Γιώργο Θεοφάνους: «Μετά από 35 χρόνια το θυμήθηκε;»

Όσον αφορά τις συνεργασίες του, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ξεχώρισε τον Γιώργο Θεοφάνους και με αυτή την αφορμή μίλησε για τις σχέσεις τους σήμερα. «Οι σχέσεις μας είναι πάντα έντονες γιατί είμαστε δύο έντονο άνθρωποι. Ωστόσο υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός», σημείωσε σχετικά.

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή

Στη συνέχεια σχολίασε την κίνηση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από συναυλία στη Σμύρνη. «Έκανε το αυτονόητο και γι' αυτό όλοι της βγάζουμε το καπέλο. Οι καλλιτέχνες δεν τα κάνουν όλα για τα λεφτά, τη λάμψη και τη δόξα. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που αφορούν στα εθνικά μας θέματα και στην προπαγάνδα πάνω απ' όλα, πράγματα που δεν χωράνε στη μουσική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν έπεσε στην παγίδα η Δέσποινα, της βγάζω το καπέλο, η προπαγάνδα πρέπει να λείπει όταν τραγουδάς. Καλείσαι να τραγουδήσεις, να κάνεις αυτό που ξέρεις και όχι να γίνεις μέρος μίας προπαγάνδας και μάλιστα με τέτοιο προσβλητικό τρόπο», κατέληξε στις δηλώσεις του στην κάμερα του ΣΚΑΪ.