Θανάσης Βισκαδουράκης – Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον γιο του: «Ο Ιερώνυμος είχε ένα ατύχημα»

Το μήνυμα του ηθοποιού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ώρες αγωνίες πέρασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης χθες (20/8) όταν ο γιος του, Ιερώνυμος, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Παλαμά. Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου φαινόταν να ακολουθεί το ασθενοφόρο με το αυτοκίνητό του.

Αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του μικρού στο Κέντρο Υγείας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ευχαριστούσε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και εξέφραζε δημόσια την ευγνωμοσύνη του, γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για τις πρώτες βοήθειες που χρειάστηκε ο γιος μας».

Δείτε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας - Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Το νέο μήνυμα του Θανάση Βισκαδουράκη μετά το ατύχημα του γιου του

Το βίντεο, το οποίο συγκίνησε πολλούς από τους ακολούθους του, έχει πλέον αφαιρεθεί από το προφίλ του, με τον Θανάση Βισκαδουράκη ωστόσο να δίνει λίγες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που απαιτούσε άμεση ιατρική φροντίδα ο μικρός Ιερώνυμος.

Μετά την αρχική ανησυχία, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε μια νέα ανάρτηση για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Ευχαρίστησε θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους, τόνισε πως πως ο γιος του είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και όλα βαίνουν καλώς.

«Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Ο Ιερώνυμος είχε ένα ατύχημα, μα όλα πήγαν καλά και σιγά-σιγά αναρρώνει. Σας ευχαριστούμε», αναφέρει στο νέο μήνυμά του ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Θανάσης Βισκαδουράκης