Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Πόσα χρήματα έβαλαν στον λογαριασμό τους για το πρώτο τους τρόπαιο ως ζευγάρι

Γιόρτασαν με ένα φιλί τη μεγάλη νίκη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Πόσα χρήματα έβαλαν στον λογαριασμό τους για το πρώτο τους τρόπαιο ως ζευγάρι

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα που τελικά φαίνεται να διώχνουν τις «Κασσάνδρες» από δίπλα τους και αποδεικνύουν μέσα στο court ότι η σχέση τους τούς έχει ανανεώσει.

Οι «Τσιτσιντόσα», όπως τους έχουν βαφτίσει από την πρώτη περίοδο που ήταν ζευγάρι, κατέκτησαν το τρόπαιο στο φιλανθρωπικό τουρνουά επίδειξης του US Open, «Mixed Madness», νικώντας με 6 – 3 στον τελικό τον Τέιλορ Φρις και την Αμάντα Ανισίμοβα.

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: Του έφερε γούρι η απουσία του πατέρα του – Άλλαξε προπονητή και επέστρεψε στις νίκες

Εξαψήφιο το ποσό που εξασφάλισαν για τη νίκη τους Τσιτσιπάς και Μπαντόσα

Το ζευγάρι αποθεώθηκε γι' αυτή τη νίκη και γιόρτασε μ' ένα τρυφερό φιλί, μόλις σημείωσε τον τελευταίο πόντο. Παράλληλα, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα έβαλαν στον λογαριασμό τους 250.000 δολάρια και συνεχίζουν καθώς την επόμενη Δευτέρα θα αγωνιστούν ξανά μαζί στο μικτό διπλό του Αμερικανικού Grand Slam που αρχίζει την επόμενη Δευτέρα.

«Στις πιο δύσκολες στιγμές μου ήταν πάντα εκεί»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει κρύψει την εκτίμησή του για την Πάουλα Μπαντόσα, παρά το γεγονός ότι σαν ζευγάρι πέρασαν μία σύντομη κρίση που τους οδήγησε σε παροδικό χωρισμό. «Πάντα μιλάω με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, γιατί στις πιο δύσκολες στιγμές μου είναι πάντα εκεί, έχω έναν ώμο που μπορώ να στηριχθώ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να τον επηρέασε πάντως για να αλλάξει προπονητή και να πάρει επαγγελματικό «διαζύγιο» από τον πατέρα του, ο Τσιτσιπάς ήταν κάθετος: «Ήταν μια απόφαση αποκλειστικά δική μου, δεν με επηρέασε εκείνη. Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση αυτή, δεν της ζήτησα τη συμβουλή της, κάτι που θα ήταν φυσιολογικό αν έκανα, γιατί είναι μια σχέση. Ένιωσα όμως πως ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτώ μόνος μου, να το επεξεργαστώ και να το κάνω όπως θέλω εγώ».