Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο λόγος που ταξίδεψε ινκόγκνιτο στη Μύκονο

Σύντομα γάμος γίνεται;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Για μία ακόμα χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στη Μύκονο. Ο αγαπημένος μπασκεπολίστας επισκέφτηκε το νησί ινκόγκνιτο δείχνοντας σταθερή προτίμηση στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων, αλλά και ότι δεν ήθελε να γίνει αντιληπτός από τους fans του.

Λίγο δύσκολο, βέβαια, για έναν σταρ του δικού του βεληνεκούς... Πολύ αργά χθες, περπάτησε στα σοκάκια στα Ματογιάννια, συνοδεία με την προσωπική του ασφάλεια και παρότι ήταν 4:30 το πρωί ο κόσμος δεν σταμάτησε να του εκδηλώνει την αγάπη του και να το ζητούν φωτογραφία μαζί του, κάτι που ο Γιάννης δεν αρνήθηκε.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ποιος παντρεύεται;» - Ανατροπή στον γάμο του καλοκαιριού!

Ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη Μύκονο

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Mykonos Live TV, που εξασφάλισε και τα παρακάτω πλάνα. Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει ο λόγος που έκανε αυτό το ταξίδι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τα αδέλφια του, φημολογείται ότι πήγαν στη Μύκονο προκειμένου να διοργανώσει το bachelor party της γυναίκας του με την όποια πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως όταν ερωτήθηκε σχετικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε απαντήσει αινιγματικά: «Ποιος παντρεύεται; Με κάλεσαν εμένα στον γάμο; Δεν ξέρω. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι».

Στη συνέχεια έριξε το μπαλάκι στον αδερφό του, Κώστα, ο οποίος περίμενε το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Ντέμη Φιλιππάκου. Λίγο-πολύ ο σταρ του NBA άφησε να εννοηθεί ότι έχουν ήδη γίνει γονείς, καθώς και ότι εκείνος είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο που ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, γενικά κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή, γι' αυτό και δεν είναι παράλογο που αρνήθηκε να απαντήσει για τον γάμο του, καθώς και για τη γυναίκα της ζωής του, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Λίαμ-Τσαρλς, τον Μάβερικ-Σέι και την Εύα-Μπρουκ.