Ελένη Μενεγάκη: «Όπου και αν είστε να περνάτε καλά», λέει από τις διακοπές της η παρουσιάστρια

Η νέα φωτογραφία και το μήνυμά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Εξωστρέφειας συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη, που από τον Δεκαπενταύγουστο κι έπειτα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται updates με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τους δικούς της ανθρώπους, μετά από μία γεμάτη χρονιά στο Mega.

Όπως τόνισε δεν πρόκειται να επιστρέψει στην καθημερινή ζώνη κι έτσι έχει άπλετο χρόνο να κάνει επαγγελματικά σχέδια χωρίς άγχος και πίεση. Άλλωστε για την Ελένη Μενεγάκη μεγαλύτερη σημασία έχει η οικογένεια που έχει δημιουργήσει και τα τέσσερα παιδιά της.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη με το φυσικό της μαλλί και μαύρο μπικίνι - Ανανεωμένη στο εξοχικό της στην Άνδρο

Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη

Το απόγευμα της Τρίτης 20/8 η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram μία νέα φωτογραφία. Ποζάρει χαμογελαστή με φόντο τη φύση και γράφει: «Όπου και αν είστε να περνάτε καλά».

Ελένη Μενεγάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές αποφεύγει να αποκαλύψει το μέρος που βρίσκεται, αν και δεν φαίνεται για κάποιον κοσμοπολίτικο προορισμό παρά για φυσικά τοπία που θα συναντήσει κανείς στην αγαπημένη της Άνδρο. Σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια φαίνεται ανανεωμένη και ξεκούραστη.

«Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ»

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αποχαιρετήσει τους θεατές με τα εξής λόγια: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

«Μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

«Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», ανέφερε στο φινάλε της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.