Θανάσης Βισκαδουράκης: Ο γιος του μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας - Η αποκάλυψη του ηθοποιού

Καρδιοχτύπησε για τον μικρό Ιερώνυμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης καθώς ο γιος του, Ιερώνυμος, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του Δήμου Παλαμά για να λάβει ιατρική βοήθεια. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας τη στιγμή που ακολουθούσε το ασθενοφόρο με το αυτοκίνητό του.

Ο μικρός, που έχει πάρει το όνομά του από τον αρχιεπίσκοπο, φαίνεται να μην διατρέχει κάποιον κίνδυνο, όπως τονίζει ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Όταν χάσαμε το πρώτο μας παιδί, προσευχόμουν κάθε μέρα στο Θεό»

«Τέλος καλό, όλα καλά», λέει ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο που κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του μικρού στο Κέντρο Υγείας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης τόνισε πως όλα πήγαν καλά. Στην ανάρτησή του ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Παλαμά και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του, γράφοντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κέντρο Υγείας Παλαμά για τις πρώτες βοήθειες που χρειάστηκε ο γιος μας. Τέλος καλό όλα καλά, Δόξα τω Θεώ!».

Καρδιοχτύπησαν ξανά

Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης είχε περάσει δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν με τη σύζυγό του, όταν είχαν χάσει ένα παιδί.

«Δεν είναι εύκολη η εγκυμοσύνη, ούτε να μεγαλώσεις ένα παιδί. Όταν χάσαμε το πρώτο, η Κατερίνα κατέρρευσε. Δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω. Εγώ οικογένεια δεν έχω, μόνο κάποιος φίλους γιατρούς και έτσι έμαθα, καθώς και από την Κατερίνα που στεναχωρήθηκε. Ευτυχώς μετά από λίγο καιρό 6-7 μήνες ήρθε ο μικρός. Πάλι ταλαιπωρηθήκαμε να γεννηθεί», δήλωνε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυπτε επίσης και τον τρόπο που διαχειρίστηκε εκείνη την δύσκολη περίοδο: «Εγώ προσευχόμουν κάθε μέρα στον Θεό. Κι έλεγα “Θεέ μου, θα αντέξω έλεγα κι άλλη μία δυσκολία, αλλά στείλε μου γερό το παιδί μου”. Κι εγώ θέλω χαρές, δεν θέλω μόνο δυστυχίες και κακουχίες. Κατάλαβα ότι η επιβίωση δεν είναι ζωή. Η ζωή είναι ωραία και με λίγα. Αν έχω το κορίτσι μου, τον γιο μου και τους φίλους μου έρχονται ωραία πράγματα».