Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Για πρώτη φορά στο πλευρό του νέου συντρόφου της Γιώργου Ζώη

Το ζευγάρι βρίσκεται στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/Sarajevofilmfestival
Instagram/Sarajevofilmfestival

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου Ζώη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου διαγωνίζεται η ταινία του με τίτλο «Arcadia». Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί, με την ηθοποιό να κλέβει τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή.

Μαζί με το ζευγάρι στο κόκκινο χαλί ήταν και η Έλενα Τοπαλίδου, που πρωταγωνιστεί στην ταινία. Οι τρεις τους πόζαραν στους φωτογράφους που ήταν μαζεμένοι στο σημείο και έδειχναν να χαίρονται την κάθε στιγμή.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό από τον Θανάση Τότσικα - Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Η ανάρτηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της

Τις φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί αναδημοσίευσε και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη που εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για αυτή την εμπειρία. «Μαζί με δυο υπέροχους σπάνιους και ταλαντούχους ανθρώπους», σημείωσε στην ανάρτησή της. Σημειώνεται ωστόσο ότι δεν έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σκηνοθέτη σύντροφό της, καθώς θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική της ζωή.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Γιώργος Ζώης
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Γιώργος Ζώης

Οι δυο τους είχαν πάει μαζί τον Φεβρουάριο στο Βερολίνο, για το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Berlinale, όπου εκείνος συμμετείχε ξανά με την ταινία του «Arcadia», η οποία μιλά για μια δυνατή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν μπόρεσαν να μιλήσουν, αλλά ούτε και να κοιτάξουν στα μάτια ο ένας τον άλλον ποτέ. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μάλιστα, είχε ανεβάσει εκείνη την περίοδο το trailer στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η υπόθεση της ταινίας του Γιώργου Ζώη

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία μεγάλου μήκους του Γιώργου Ζώη, που συνεχίζει τη διεθνή πορεία της με αυτή η συμμετοχή στο Σαράγεβο. Η υπόθεση του Arcadia περιγράφει ένα θανατηφόρο τροχαίο που αναστατώνει τη χειμωνιάτικη ραστώνη του τουριστικού θερέτρου.

Ο Γιάννης κι η Κατερίνα καταφτάνουν σοκαρισμένοι για να αναγνωρίσουν το θύμα στο τοπικό νοσοκομείο. Μαζί αλλά και χωριστά, θα προσπαθήσουν να συνδέσουν κομμάτια του παζλ της ζωής που χάθηκε, ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια σειρά από αναπάντεχες αποκαλύψεις. Και δεν είναι οι μόνοι. Στο απόκοσμο παραθαλάσσιο μπαρ της περιοχής, το Αρκάντια, η Κατερίνα θα συναντήσει μια αλλόκοτη συντροφιά από απροσδόκητους συνοδοιπόρους.