Αργύρης Πανταζάρας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Τα εύσημα ανήκουν στον αδερφό του, Νίκο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η 19η Αυγούστου, Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας, στάθηκε αφορμή για τον Αργύρη Πανταζάρα ώστε να δημοσιεύσει ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Οικομενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ενώ ακόμα και κοντινοί τους φίλοι το έμαθαν εκ των υστέρων.

Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες σε roadtrip στην Ιταλία, στο Παλέρμο και τη Σικελία συγκεκριμένα, απ' όπου και μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο Αργύρης Πανταζάρας βρήκε μέχρι και... δρόμο με το όνομα της Σίσσυς Τουμάση.

Δείτε επίσης: Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Roadtrip στην Ιταλία για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτογραφίες)

Η φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα και ο θαυμασμός για τον αδερφό του

Ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια αδημοσίευτη ασπρόμαυρη φωτογραφία από τον γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση και θέλησε να δώσει τα εύσημα στον αδελφό του, Νίκο Πανταζάρα, ο οποίος είναι φωτογράφος και απαθανάτισε την τελετή τους.

«Ο καλύτερος φωτογράφος του κόσμου, ο Νίκος Πανταζάρας», σημειώνει μάλιστα στην ανάρτησή του ο Αργύρης Πανταζάρας με τη φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον Νίκο Πανταζάρα, απαθανατίζει μία ξεχωριστή στιγμή απ' το γάμο με τη νύφη να κρατάει τον γαμπρό σφιχτά.

Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση

«Ακόμα κόσμος που μας γνώριζε δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε, είναι πολύ ενδιαφέρον που εκπλήσσονται. Μου αρέσει να θυμάμαι ότι όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη, στα μέσα σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε. Ταξιδέψαμε με την οικογένεια και γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μία εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, αυτό σημαίνει για μένα ότι γιορτάζω τη δέσμευση και την ένωση. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος», έχει δηλώσει σχετικά με τον γάμο τους ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία ή γιατί θα ήμουν έγκυος. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ», ανέφερε η Σίσσυ Τουμάση από την πλευρά της