Λάμπρος Κωνσταντάρας για GNTM: «Ύψιστη εκμετάλλευση, έχω πάρα πολλές ενστάσεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι»

«Δεν είναι έτσι ο κόσμος της μόδας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας για GNTM: «Ύψιστη εκμετάλλευση, έχω πάρα πολλές ενστάσεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι»

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την επιστροφή του GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR μετά από ένα χρόνο «ξεκούρασης». Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν φάνηκε να... ενθουσιάζεται με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του Summer's Cool σχετικά με τις πρώτες επαφές που γίνονται αυτή την περίοδο ανάμεσα στο κανάλι και ανθρώπους που θα στελεχώσουν το εν λόγω project.

Για την ακρίβεια, ο Ισίδωρος Φίκαρης ανέφερε πως δεν αποκλείεται ο νέος κύκλος του GNTM να έχει τη μορφή «All Star», με μοντέλα που ξεχώρισαν από τις προηγούμενες χρονιές και θα διεκδικούν μία δεύτερη ευκαιρία στο χώρο της μόδας. Εκεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξέφρασε τις ενστάσεις του σχετικά με το πόσο τελικά ο διαγωνισμός αφορά στο μόντελινγκ και αν εκμεταλλεύονται τελικά τα κορίτσια που λαμβάνουν μέρος.

Δείτε επίσης: Αλεξία Τράικο: Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα η νικήτρια του GNTM 2022 - Αυτός είναι ο σύντροφός της

«Ο κόσμος της μόδας δεν είναι όπως στο GNTM», λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

«Ήθελε λίγο ακόμα, το ξυπνάνε νωρίς το project. Δεν το άφηναν να ξεκουραστεί καμιά τριετία ακόμα; Τι νόημα έχει να κάνεις all-star κύκλο σε ένα ριάλιτι που υποτίθεται ότι έχει ήδη αναδείξει κάποια μοντέλα; Να τα αναδείξει ξανά; Τι το ωραίο έχει; Γιατί δεν κάνουν ένα GNTM Second Chance, αν θέλουν να τους δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία;», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Καλή επιτυχία. Εγώ είχα πολλές ενστάσεις για το συγκεκριμένο ριάλιτι. Ύψιστη εκμετάλλευση της -ας πούμε- ομορφιάς. Το θεωρώ εκμετάλλευση αλλά θα το συζητήσουμε αν και εφόσον ξεκινήσει κι εμείς είμαστε κάπου. Δεν νομίζω ότι έτσι είναι ο κόσμος της μόδας», τόνισε κλείνοντας το θέμα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.