Νίκος Γκέλια: «Δεν έχω σχέση με τα χρήματα, είμαι βλάκας! Η γυναίκα μου είναι η CEO του σπιτιού»

Η απίθανη ατάκα που του λέει στις ερωτικές σκηνές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νίκος Γκέλια: «Δεν έχω σχέση με τα χρήματα, είμαι βλάκας! Η γυναίκα μου είναι η CEO του σπιτιού»

Με αφορμή την περιοδεία του με την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» και την επικείμενη συμμετοχή του στον «Τιμωρό», ο Νίκος Γκέλια μίλησε για όλα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Summer's Cool, όπου μίλησε για την (κακή) σχέση του με τα χρήματα, για τον τρόπο που διαχειρίζεται η σύζυγός του, Άντζελα, τις ερωτικές σκηνές καθώς και την αγαλλίαση που νιώθει με την κόρη του.

Δείτε επίσης: Νίκος Γκέλια: «Έκανα πρόταση γάμου στη γυναίκα μου, όταν γύριζε με τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ»

Ο Νίκος Γκέλια για την καταγωγή του και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει

«Έχω δουλέψει στη νύχτα σε όλα τα πόστα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω. Δεν έχω καμία σχέση με τα χρήματα γιατί είμαι βλάκας. Σε αυτό υπάρχει ένα αντίπαλο δέος, η γυναίκα μου, η οποία κρατάει τα ηνία, είναι η οικονομική διαχειρίστρια και... CEO του σπιτιού», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

Όσον αφορά την καταγωγή του, σημείωσε: «Αν υπήρξε οικονομικός ρατσισμός, δεν το 'μαθα ποτέ. Δεν ήρθε κανείς να μου πει ότι άλλα χρήματα δίνουν για Έλληνα και άλλα για Αλβανό. Έχω μεγαλύτερα προβλήματα από το να κρύψω την καταγωγή μου και τι σκέφτεται κάποιος άλλος για μένα. Έχουμε μάθει να ζούμε με διαφορετικές φυλές και τη διαφορετικότητα εν γένει».

Μιλώντας για τον τρόπο που αντιδρά η γυναίκα του, όποτε τον βλέπει σε ερωτικές σκηνές, ο Νίκος Γκέλια απάντησε: «Δεν έχει δει και λίγα αυτό το κορίτσι... Έχει μάθει να το διαχειρίζεται με έναν τρόπο ώστε να μην γίνεται πολύ ενοχλητικό. Αν τύχει να μπω εκείνη την ώρα μου λέει “Καλώς τον! Τι είναι αυτό που κάνεις εκεί;”. Και αν δει κάτι αληθινό σε ερωτική σκηνή λέει με ύφος “Αυτό είναι Νικολάκης τώρα”».

«Με αυτά που ακούμε στην Ελλάδα του 2024 σκέφτομαι “σε τι κόσμο έχω φέρει το παιδί μου, μήπως δεν έπρεπε;”. Αλλά όταν μου χαμογελάει και μου λέει “σ' αγαπάω”, τελειώνουν όλα», κατέληξε αναφερόμενος στην κόρη που έχουν αποκτήσει.