Μαίρη Βυτινάρος – Το πρόβλημα στο δέρμα της που την ταλαιπώρησε για ένα χρόνο: Ξεκίνησε από μολυσμένο πινέλο

«Έπαιρνα αντιβίωση, δοκίμασα τα πάντα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μόνιμα στην Ελλάδα κατοικεί η Μαίρη Βυτινάρος, η εντυπωσιακή coach μοντέλων που γνωρίσαμε μέσα από τη θητεία της στο GNTM.

Μιλώντας στην εκπομπή Summer's Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ελληνίδα γιαγιά της που της ζητάει να βρει γαμπρό, στην ενδεχόμενη επιστροφή του διαγωνισμού μόδας, καθώς και στις δυσκολίες που πέρασε στο μόντελινγκ.

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε, αν οι δικοί της την πιέζουν για να κάνει ελληνικό γάμο, η Μαίρη Βυτινάρος απάντησε χαρακτηριστικά: «Το ακούω από τη γιαγιά μου κάθε δύο μέρες, είναι η πρώτη ερώτηση που θα μου κάνει. “Βρήκες έναν γαμπρό; Υπάρχει αγόρι, κάτι; Πώς κι έτσι, Μαίρη;” μου λέει».

Δείτε επίσης: «Ξέρεις κάτι...» - Το δημόσιο παράπονο της Μαίρης Βυτινάρος για τους Έλληνες άντρες

Οι δυσκολίες που πέρασε η Μαίρη Βυτινάρος στο μόντελινγκ

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ όταν ήταν οι πολύ λεπτές στη μόδα, οπότε άκουσα πολλές φορές ότι πρέπει να χάσω τρεις πόντους από τους γοφούς μου, και ας είμαι πολύ ψηλή. Με έπαιρνε το πρακτορείο μου κάθε μέρα να με ρωτήσει τι έφαγα, αν πήγα στην προπόνηση και αν έκανα γυμναστήριο για 8 ώρες. Ήθελαν να κάνω ό,τι μπορώ για να χάσω πόντους από τους γοφούς μου», δήλωσε εν συνεχεία η Μαίρη Βυτινάρος.

«Είχα ένα θέμα με το δέρμα μου, μου έβαλαν ένα μολυσμένο πινέλο και μου πήρε πάνω από χρόνο να το ξεπεράσω. Έπαιρνα αντιβίωση, δοκίμασα τα πάντα», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά την επιστροφή του GNTM και το ενδεχόμενο να το παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, απάντησε πως: «Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά θα ήθελα να το ξανακάνω, γιατί ήταν τέλεια εμπειρία για μένα. Τώρα νομίζω ότι θα είναι καλύτερα. Μου αρέσει πολύ η Ηλιάνα, είναι πολύ καλή στη δουλειά της».