Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους;

Είναι στα καλύτερά τους!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Τον έρωτά τους στην Κρήτη απολαμβάνουν αυτές τις μέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να περνούν μία φάση εξωστρέφειας. Ενώ στην αρχή το ζευγάρι απέφευγε να παραδεχτεί αυτή τη σχέση, πόσο μάλλον να μιλήσει γι' αυτή, πλέον πυκνώνουν οι κοινές αναρτήσεις στα social media.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει εξηγήσει τους λόγους που πλέον δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή, θέλοντας να την προστατέψει από την υπερέκθεση. Σε αυτή την απόφαση είναι σύμφωνος και ο Γρηγόρης Μόργκαν, που επίσης θέλει να είναι διακριτικός απέναντι στη δημοσιότητα για χάρη της αγαπημένης του.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποζάρει με μπικίνι και ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν κρύβει τον θαυμασμό του!

«Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου», έχει δηλώσει σχετικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Έκλεισαν ημερομηνία και καλεσμένους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για το επόμενο βήμα, με τις φήμες να φουντώνουν. Όπως ανέφερε ο Ισίδωρος Φίκαρης στο Summer's Cool, μάλιστα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σύντομα και έχουν ετοιμάσει μία ξεχωριστή βραδιά για να το ανακοινώσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κλείσει τον χώρο και έχουν λίστα καλεσμένων για την εκδήλωση στην οποία και θα μοιραστούν με τους φίλους τους αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνουν. Εξυπακούεται πάντως ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν θέλουν να κρατήσουν αυτό το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι αμφίβολο αν και πόσες στιγμές θα μοιραστούν σχετικά με αυτό.