Εβελίνα Παπούλια & Γιώργος Λιάντος: Ξανά μαζί 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους – Ο λόγος που τους έφερε κοντά

Ήταν δύο χρόνια παντρεμένοι και απέκτησαν μία κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξανά μαζί μετά τον χωρισμό τους η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος! Μπορεί να έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και να απέκτησαν μία κόρη, την Αφροδίτη Λιάντου, που ακολούθησε στα βήματά τους και ασχολείται επίσης με την υποκριτική, ωστόσο δεν είχε τύχει να συναντηθούν ξανά μπροστά στον φακό.

Η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκαν το 1999, στο απόγειο της φήμης της ηθοποιού, κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς σειράς «Δύο Ξένοι». Ωστόσο, ο γάμος τους έληξε δύο χρόνια αργότερα, με την Παπούλια να δηλώνει: «Είπε μία ατάκα που μου τη σβούριξε. Είπα, εντάξει, αυτός δεν είναι τίποτα για μένα, τι κάνουμε τώρα;». Παρά τον χωρισμό τους, πλέον έχουν αφήσει στο παρελθόν τα κακώς κείμενα και ενδεικτικό το γεγονός ότι συνεργάζονται ξανά.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργος

Η ταινία για την οποία συνεργάζονται η Εβελίνα Παπούλια και ο Γιώργος Λιάντος

Επαγγελματικός είναι ο λόγος που θα βρεθούν ξανά μαζί, αυτή τη φορά, για τη νέα ταινία του Ντένη Ηλιάδη, με τίτλο «Buzzheart» και θα κυκλοφορήσει από την Spentzos film. Η ταινία επικεντρώνεται στον Αργύρη, έναν ντροπαλό 19χρονο, που γνωρίζει τη Μαίρη, μια κοπέλα πολύ διαφορετική από αυτόν.

Εβελίνα Παπούλια Γιώργος Λιάντος

Όταν της ζητά να βγουν, εκείνη τον προσκαλεί για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της. Εκεί, οι γονείς της αποκαλύπτουν ότι η Μαίρη έχει ψυχολογικά προβλήματα και αποφασίζουν να υποβάλουν τον Αργύρη σε διάφορα τεστ συμπεριφοράς για να βεβαιωθούν ότι είναι ο κατάλληλος για εκείνη. Τα πράγματα ξεκινούν αθώα, ωστόσο γίνονται σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνα, αποκαλύπτοντας τις αντίθετες ισορροπίες στην οικογενειακή δομή της Μαίρης.

Η ταινία υπόσχεται να προσφέρει αγωνία και ανατροπές, με την Εβελίνα Παπούλια και τον Γιώργο Λιάντο να αποδεικνύουν πως μπορούν να συνυπάρξουν δημιουργικά και μετά τον γάμο τους και πως διατηρούν πλέον καλές σχέσεις. Το «Buzzheart» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.