Χρύσα Χατζηγεωργίου: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του Survivor - «Έπρεπε να δώσω βάση στα συμπτώματα»

Η ανατριχιαστική φωτογραφία που δημοσίευσε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Χρύσα Χατζηγεωργίου: Στο νοσοκομείο η πρώην παίκτρια του Survivor - «Έπρεπε να δώσω βάση στα συμπτώματα»

Δύσκολα φαίνεται πως ήταν τα τελευταία 24ωρα για την πρώην παίκτρια του Survivor, Χρύσα Χατζηγεωργίου, αφού σύμφωνα με ανάρτησή της αποκάλυψε πως τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε πάθει πνευμονία.

Πιο συγκεκριμένα η Χρύσα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο δύσκολα πέρασε, αλλά πως τώρα είναι καλά ενώ στο τέλος τους έδωσε και μια συμβουλή: Να προσέχουν τους εαυτούς τους.

Η ανάρτηση της Χρύσας Χατζηγεωργίου

«Χάθηκα... Κι αυτό γιατί φέτος το καλοκαίρι δεν μου έλειπε τίποτα άλλο από το να πάθω μια ωραιότατη πνευμονία!! Είναι πολύ δύσκολο το συναίσθημα να μην μπορείς να αναπνεύσεις και αδιανόητο το πόσο άγχος και ανασφάλεια σου προκαλεί. Πλέον είμαι καλά και βρίσκομαι επιτέλους σπίτι μου. Με ξεκούραση αλλά και τις κατάλληλες αγωγές ανυπομονώ σαν τρελή να τελειώσει όλο αυτό.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή έπρεπε να δώσω βάση στα συμπτώματα και να μην τα παραμελώ λέγοντας "Εε εντάξει ένας βήχας είναι..". Να προσέχετε τους εαυτούς σας και να μην το παίζεετε γενναίοι παραπάνω από όσο θα έπρεπε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρύσα Χατζηγεωργίου