Αλέν Ντελόν: «Θέλω να θαφτώ περιτριγυρισμένος από...» - Η τελευταία ανατριχιαστική του επιθυμία

Που και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ενώ επικρατεί σφαγή στην οικογένεια του πασίγνωστου σταρ, λίγο μετά τον θάνατό του, για την περιούσια και την διαθήκη του (δείτε εδώ περισσότερα) φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί ήδη η κηδεία του. Ο Αλέν Ντελόν θα ταφεί αυτή την εβδομάδα με απόλυτη μυστικότητα στο Domaine de la Brulerie, το κτήμα του στο χωριό Ντουσί, μαζί με τα σκυλιά του, που τον συνόδευαν σε όλη του τη ζωή, σύμφωνα με τη «Le Point».

Ο διάσημος ηθοποιός, μάλιστα, είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τον θάνατο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από κάποια ηλικία και μετά έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε να ξεκουμπιστούμε ήσυχα, χωρίς να περάσουμε από νοσοκομεία, ενέσεις ή μηχανήματα. Έχω ζήσει στην Ελβετία, όπου η ευθανασία επιτρέπεται και πιστεύω ότι είναι το πιο λογικό πράγμα που υπάρχει. Και το πιο φυσιολογικό»

Αλέν Ντελόν: Η τελευταία του επιθυμία

«Δε θέλω δημόσια κηδεία. Δε με ενδιαφέρει καθόλου αυτό» είχε δηλώσει ο αείμνηστος σταρ στο περιοδικό «Paris Match» το 2021 ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά «Θέλω να θαφτώ περιτριγυρισμένος από τα ζώα μου. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, απλά θέλω να είμαι μαζί τους. Ήταν τα μόνα που με αγάπησαν άνευ όρων, πάντα δίπλα μου, χωρίς να ζητούν τίποτα σε αντάλλαγμα»

Δείτε επίσης: Αλέν Ντελόν: Σάλος με την τελευταία του επιθυμία, εξόργισε κόσμο - Η οικογένειά του αρνήθηκε να την εκπληρώσει

Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύει η κόρη του τέσσερις μήνες πριν πεθάνει

Η αλήθεια είναι πως ο Αλέν Ντελόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά με την υγεία του, αφού το 2022, παρουσίασε και λέμφωμα. Δεν δημοσίευσε καθόλου φωτογραφίες του και είχε απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα, τις τηλεοράσεις και την κοσμική ζωή, όμως τέσσερις μήνες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, η κόρη του, Ανούσκα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα δικό του στιγμιότυπο από την κουζίνα του σπιτιού της, γεγονός που ανατριχιάζει.

«Παρασκευή πρωί έβγαλα φωτογραφία τον πατέρα μου. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια ανάμνηση από τις στιγμές μας. Παίρνοντας πρωινό μαζί του νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη. Είναι μια μοναδική στιγμή γλυκύτητας στον κόσμο της βαρβαρότητα. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο ατσάλινο γαλάζιο βλέμμα του, ζωηρό, σαν μαχητής, που μου δίνει δύναμη αφάνταστη. Τον δικό μου αθάνατο. Του έδειξα τη φωτογραφία, τη βρήκε όμορφη, τόσο όμορφη που τον ρώτησα αν θα μπορούσα να τη μοιραστώ μαζί σας, με το κοινό του που νοιάζεται για αυτόν. Με τη σύμφωνη γνώμη του λοιπόν, ορίστε. Και στις ανησυχίες σας απαντά: "Μην ανησυχείτε"», έγραψε.