Απίστευτο σκηνικό στη Μύκονο: Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας - Η Μαριά Αντωνά έφυγε μόνη της προς άλλη κατεύθυνση

Ο δημοσιογράφος τάραξε το ζευγάρι

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγο μετά τις διακοπές τους στον Πόρο η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας εθεάθησαν σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ να τρώνε σούσι (δείτε εδώ το βίντεο). Το νέο και πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παρά το γεγονός πως προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει.

Λίγο μετά το δείπνο τους, λοιπόν, στο εστιατόριο της Μυκόνου και κατά την έξοδό τους από αυτό έπεσαν πάνω στην κάμερα του Mykonos Live Tv με τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 να μην κρύβει την ενόχλησή του προς τον δημοσιογράφο που προσπαθεί να πάρει μια δήλωσή του ενώ από την άλλη η ραδιοφωνική παραγωγός με το που βλέπει την κάμερα γίνεται μπουχός, φεύγοντας προς άλλη κατεύθυνση.

Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα στις κάμερες

Η αλήθεια είναι πως κατανοούμε πλήρως οποιονδήποτε άνθρωπο δεν θέλει να απαθανατιστεί από τις κάμερες ωστόσο, όταν πας στη Μύκονο και είσαι δημόσιο πρόσωπο η αλήθεια είναι πως ξέρεις τι σε περιμένει, είναι σα να πηγαίνεις γυρεύοντας...

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νησί των Ανέμων εδώ και μήνες βρίσκεται και ο Άρης Σοϊλέδης με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση.