Κατερίνα Καινούργιου: «Σ'αγαπώ» - Χαμός στο instagram με τις νέες αναρτήσεις της για τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία και το "φωνάζει"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής της φαίνεται πως πέρασε φέτος η Κατερίνα Καινούργιου αφού και τα επαγγελματικά της είναι τακτοποιημένα καθώς θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά την εκπομπή της, Super Κατερίνα, στον ALPHA αλλά και τα προσωπικά της φαίνεται πως έχουν πάρει έναν πολύ θετικό δρόμο αφού πλέον δηλώνει ανοιχτά τον έρωτά της με τον επιχειρηματία και για χρόνια πολύ καλό της φίλο, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Εκείνος με την σειρά του "φωνάζει" αμοιβαία τα αισθήματα και κάπως έτσι οι κοινές αναρτήσεις - αφιερώσεις στα social media τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά. Η αρχή έγινε με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία (δείτε την εδώ) και πλέον το πράγμα έχει προχωρήσει έχει πάει σε άλλο επίπεδο προκαλώντας πληθώρα θετικών συναισθημάτων στους followers της ξανθιάς παρουσιάστριας που ήθελαν καιρό τώρα να την δουν να χαμογελά ξανά, ειδικά μετά τα όσα πέρασε.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19/8, λοιπόν, η παρουσιάστρια προέβη για ακόμα μια φορά σε μια δημόσια εκδήλωση αγάπης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού ανήρτησε μια φωτογραφία της όπου φορά μια μπλούζα η οποία γράφει «Θ-έρως» κάνοντας κρυφό tag τον σύντροφό της, χωρίς φυσικά να αναφέρει κάτι άλλο. Εκείνος με την σειρά του την έκανε repost στο προφίλ του ανταποδίδοντας όμορφα συναισθήματα.

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου

Λίγο αργότερα το ίδιο βράδυ δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία στα stories της που έγραφε «Υστερόγραφο, σ'αγαπώ», φανερώνοντας κάπως έτσι πως τα συναισθήματά της είναι έντονα!

Κατερίνα Καινούργιου σχεση