Συγκλονίζει ο Τάσος Ιορδανίδης: «Βλέπω στον ύπνο μου τον νεκρό πατέρα μου να...»

«Πάντα πονάει και θα πονάει»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Τάσος Ιορδανίδης: «Βλέπω στον ύπνο μου τον νεκρό πατέρα μου να...»

Η ιστορία του Τάσου Ιορδανίδη, όταν είχε αποκαλυφθεί είχε συγκλονίσει πραγματικά την κοινή γνώμη. Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε χάσει τον πατέρα του 20 μέρες πριν φέρει στον κόσμο το παιδί του, τον γιο του.

«Τα είδα όλα. Ήταν περίεργο αυτό το συναίσθημα, δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτήν την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ», είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά ενώ μέχρι και σήμερα όταν μιλάει γι' αυτό συγκινείται.

Με αφορμή, λοιπόν, τον διπλό ρόλο που θα έχει φέτος στην τηλεόραση, αφού θα τον βλέπουμε και στη Γη της ελιάς αλλά και σε ρόλο παρουσιαστή (δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Instyle και στη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε:

Ο Τάσος Ιορδανίδης μιλά για τον χαμό του πατέρα του

«Ο πόνος, ο οποίος είναι ένα προϊόν της απώλειας, είναι κάτι που σε ξεπερνάει. Δεν μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί στο τέλος δεν το ζεις. Πάντα πονάει και θα πονάει.

Εγώ, ας πούμε, έχω χάσει τον πατέρα μου και σε περίεργη φάση. Μου έχει μείνει ένα «γαμώτο». Δηλαδή γεννήθηκε ο γιος μου και ύστερα από είκοσι μέρες πέθανε ο πατέρας μου, ξαφνικά. Και μερικές φορές τον βλέπω στον ύπνο μου να έχει τον Θάνο και τη Νάγια, να τους πηγαίνει βόλτες – τις οποίες είμαι σίγουρος ότι θα τους πήγαινε.

Αυτή είναι μία εικόνα που θα ήθελα να την έχω στ’ αλήθεια. Μια εμπειρία ζωής που θα ήθελα να την έχω επιβεβαιώσει και με τα δικά μου παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν και πλούτος για εκείνα, γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος»

Η οικογένεια του Τάσου Ιορδανίδη

Τάσος Ιορδανίδης-Θάλεια Ματίκα
23-01-2019 Θέατρο 104-Γενέθλιου Δάνου Ιορδανίδη.Τάσος Ιορδανίδης-Θάλεια Ματίκα με τα παιδιά τους,Νάγια Δάνο

Ο Τάσος Ιορδανίδης είναι παντρεμένος από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011 με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα.

Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δάνο ενώ τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Νάγια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως της έκανε στενό μαρκάρισμα για να καταφέρει να την κερδίσει!