Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εντυπωσιάζει με το λευκό μπικίνι της στις διακοπές με τον Σάκη Κατσούλη

Ρομαντικές στιγμές για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σκόπελο μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την παρέα τους. Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράζεται στα social media ονειρεμένες στιγμές, τόσο δίπλα στον σύντροφό της, όσο και με φίλες της.

Μπορεί να καρδιοχτύπησαν τον Δεκαπενταύγουστο, ανήμερα της γιορτής της, καθώς έκλεψαν ένα μέλος της παρέας της. Ωστόσο φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς οι καταγγελίες που έκαναν, με αποτέλεσμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συνεχίζει ανέμελη τις διακοπές της.

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Ο λόγος που χάλασε η γιορτή της: «Ο Δεκαπενταύγουστος δεν μας πήγε πολύ καλά»

Οι νέες φωτογραφίες της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Μαριαλένα πόζαρε πάνω σε ένα φουσκωτό φορώντας ένα λευκό μπικίνι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «Άλλη μια μέρα στον παράδεισο» στα αγγλικά.

Στο πλευρό της βρίσκεται φυσικά ο Σάκης Κατσούλης. Το ζευγάρι μοιράστηκε ένα ρομαντικό βίντεο στις 11 Αυγούστου, όπου φαίνονται να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά στη θάλασσα, την ώρα που ο ήλιος δύει. Στη λεζάντα του βίντεο έγραψαν: «Ακόμα βλέπω εσένα σε κάθε ηλιοβασίλεμα», εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του Survivor της είχε ευχηθεί γλυκά στη γιορτή της: «Στη δική μου, Μαρία – Ελένη, υγεία, αγάπη, όμορφες στιγμές και η Παναγία να φωτίζει πάντα το δρόμο σου!».