Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει στο θέατρο μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Δύναμη ψυχής από τον καλλιτέχνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Φαίνεται να επανέρχεται πλήρως μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας. Θυμίζουμε πως ο καλλιτέχνης υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στα μέσα του περασμένου Μαΐου, απ' όταν και δυσκολευόταν να μιλήσει.

Έκτοτε έχει κάνει άλματα, μιλώντας στην κάμερα, παίζοντας κιθάρα, ενώ ετοιμάζεται να κάνει και την τελευταία δραστηριότητα που είχε στερηθεί: Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Σταρόβας: Παίζει κιθάρα 1 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο - Συγκίνηση με το νέο βίντεο του

Τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στο θέατρο ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο μήνας-κλειδί είναι ο Σεπτέμβριος για τον Δημήτρη Σταρόβα. Εκτός απροόπτου, στις 24 θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του καλλιτέχνη στα δρώμενα, σε μία παράσταση για την οποία αγαπήθηκε.

Οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, με τον Δημήτρη Σταρόβα να πρωταγωνιστεί. Στη σελίδα των εισιτηρίων, στο πλαίσιο με τους υπόλοιπους συντελεστές, αναφέρεται κανονικά το όνομά του στις πρώτες θέσεις.

Δημήτρης Σταρόβας παράσταση

Έκανε και την πρώτη βραδινή έξοδό του

Στις αρχές του μήνα, το βράδυ της Πέμπτης (1/8) ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε την πρώτη του βραδινή έξοδο, ως καλεσμένος της Σάντρας Βουτσά σε μαγαζί στον Βύρωνα. Τότε είχε εμφανιστεί χαμογελαστός και ευδιάθετος δίπλα σε αγαπημένους φίλους του, δείχνοντας σιγά-σιγά να επανέρχεται στην κανονικότητα που βίωνε και πριν το ισχαιμικό επεισόδιο.

«Το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει για τα γενέθλιά μου, είναι που γύρισε σπίτι και ξανακερδίζει τον εαυτό του και τη ζωή του. Ηρεμούμε... Συνεχίζει τις θεραπείες του και σπίτι και έξω. Σιγά σιγά αρχίσαμε να πηγαίνουμε και για περπάτημα. Εμείς δεν κάνουμε ακόμα σχέδια, θα το δούμε στην πορεία. Εύχομαι πραγματικά καλή ξεκούραση για εσάς και χαλάρωση», έλεγε χαρακτηριστικά η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, μιλώντας για την πορεία της αποθεραπείας του, που φαίνεται να έρχεται σε αίσιο τέλος.