Η Μαρία Σολωμού τραγουδά το κομμάτι που της έγραψε ο Mente Fuerte κι εκείνος σκέφτεται: «Θα την πνίξω να ηρεμήσω»

Κάνουν διακοπές μαζί στη Μάνη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Viral έχει γίνει το κομμάτι που έγραψε ο Mente Fuerte για τη Μαρία Σολωμού, με πολλούς να δίνουν εύσημα στον ράπερ που σκέφτηκε την κοπέλα του και δεν διστάζει να κάνει ρομαντικές κινήσεις για τα μάτια της.

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να μην βάζουν ταμπέλες στη σχέση τους, ωστόσο δεν χρειάζεται να πουν πολλά, για εκείνους μιλούν τα κοινά τους στιγμιότυπα από τη Μάνη, όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Δείτε επίσης: Mente Fuerte: Το τραγούδι που έγραψε για την Μαρία Σολωμού - Το "video clip" με την ίδια στην παραλία με κόκκινο μαγιό

Το νέο τρυφερό στιγμιότυπο με τη Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte

Θυμίζουμε πως το κομμάτι που έγραψε για εκείνη ο Mente Fuerte έχει τίτλο «Αιώρα», με τη Μαρία Σολωμού να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ σε όμορφες στιγμές στην παραλία, απ' όπου του χαμογελάει πονηρά.

Οι δυο τους συνεχίζουν να βρίσκονται στη θάλασσα, αυτή τη φορά στη σανίδα, και σε βίντεο που δημοσίευσαν η Μαρία Σολωμού ακούγεται να τραγουδά το κομμάτι που της έγραψε ο Mente Fuerte.

Πάντως δεν φάνηκε... ενθουσιασμένος από την ερμηνεία της, λέγοντας με χιούμορ: «Θα την πνίξω να ηρεμήσω» στη λεζάντα της ανάρτησης που δημοσίευσε. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte:

Νούμερο ένα θαυμάστρια του

Σταθερός παρτενέρ στις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία είναι ο Mente Fuerte, που συνοδεύει κάθε της εμφάνιση σε όλη την Ελλάδα. O τράπερ δίνει δυναμικό «παρών» στη σκηνή, ωστόσο την παράσταση κλέβει μία γυναίκα που τον παρακολουθεί με πλατύ χαμόγελο από τις κερκίδες. Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός βρισκόταν για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις θαυμάστριες του Mente Fuerte και παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους, ο φακός την «έπιασε» να τον καμαρώνει. Μπορεί η Μαρία Σολωμού να μην έχει ξεκαθαρίσει αν είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω, ωστόσο τα μάτια λένε πολλά περισσότερα απ' όσα έχουν δηλώσει και οι δύο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες: