Σαμαρά, Κωνσταντινίδου & Καρύδη: Ανεβαίνουν στη σανίδα για τους «Ολυμπιακούς Αγώνες του LAέους» και προκαλούν τσουνάμι γέλιου

Ξεκαρδιστικό βίντεο με τις τρεις ηθοποιούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ευγενία Σαμαρά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αίγινα και δε χάνουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο. Σε πρόσφατη ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά στο Instagram, οι τρεις ηθοποιοί φαίνονται να προσπαθούν – χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία – να ανέβουν σε σανίδα του σερφ, προκαλώντας γέλιο με τις κωμικές τους προσπάθειες.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν εκείνη που έκλεψε την παράσταση με το τρανταχτό της γέλιο και το σωσίβιό της, που την προστάτεψε μετά τις συνεχείς πτώσεις από τη σανίδα.

Σαμαρά, Κωνσταντινίδου & Καρύδη κάνουν προετοιμασία για τους... Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ευγενία Σαμαρά αστειεύτηκε γράφοντας: «αποκλειστικά πλάνα από την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων του LAέους» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή». Εξυπακούεται πως ανάμεσα στους χιλιάδες χρήστες που ξεκαρδίστηκαν με τα παθήματά τους βρίσκονταν και αρκετοί επώνυμοι φίλοι τους, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Μυρτώ Αλικάκη και η Μαρία Σολωμού. Καμία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα γέλια της και όλες τις αποθέωσαν για αυτή την προσπάθεια!

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ευγενία Σαμαρά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Σμαράγδα Καρύδη δεν φοβούνται να τσαλακωθούν.

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Πάρτι γενεθλίων στο εξοχικό της στην Αίγινα - Οι φωτογραφίες στην πισίνα και οι καλεσμένοι

Θυμίζουμε πως στην Αίγινα, μόλις μία ώρα και περίπου δέκα λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά, διατηρεί εξοχικό η Σμαράγδα Καρύδη. Εκεί περνά τα Σαββατοκύριακα της, όποτε έχει χρόνο, αλλά και τις περισσότερες μέρες από το καλοκαίρι της, αφού είναι μία εύκολη λύση, είναι κοντά και έχει όλα όσα χρειάζεται μέσα σε αυτό, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει κάθε φορά όλα τα πράγματά της από την πρωτεύουσα.

Εκεί γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα. Με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής ημέρας, η γνωστή ηθοποιός κάλεσε στενούς της φίλους για μια ξεχωριστή βραδιά δίπλα στην πισίνα. Στο πάρτι βρισκόταν βεβαίως και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.