Ξεσπά η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου»

«Λέτε ψέματα δεξιά και αριστερά»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ξεσπά η Ναταλί Κάκκαβα: «Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου»

Δεν φαίνεται να έχει τέλος η κόντρα της Ναταλί Κάκκαβα με τον Δήμο Σαρωνικού, με τη δημοσιογράφο και πρώην δημοτική σύμβουλο να προχωρά σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγούμενου προ ολίγου, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Αφορμή για τις βαριές κατηγορίες που εξαπολύει δημόσια η Ναταλί Κάκκαβα αποτέλεσαν ορισμένες φήμες που έφτασαν στα αυτιά της και πιστεύει πως διέρρευσαν από ιθύνοντες στον Δήμο Σαρωνικού. Στο βίντεο εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένη, και τονίζει πως θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι διαδίδουν αυτά τα πράγματα.

Η Ναταλί Κάκκαβα σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα

«Κάνω αυτό το βίντεο σήμερα γιατί είμαι τόσο εξοργισμένη, γιατί για πολλοστή φορά ένας άνθρωπος σήμερα μου είπε “ρε συ σού είχαν τάξει παραλία στον Δήμο, δεν στην έδωσαν και γι’ αυτό τα έσπασες και έφυγες;”. Ρε δεν ντρέπεστε, βρε ξεφτίλες; Αυτά που κάθεστε και λέτε δεξιά και αριστερά για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητά σας; Δεν ντρέπεστε; Δεν βαρεθήκατε να λέτε ψέματα στον κόσμο; Είναι δυνατόν; Ξύπνησε ο κόσμος, δεν τρώει κουτόχορτο! Και επιτέλους πείτε αλήθεια για μία φορά στη ζωή σας», λέει χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Για να συμπληρώσει: «Α! Ακόμα περιμένω την ειδική μονοθεματική συνεδρίαση να καλέσετε τους φίλους σας τους υπουργούς για τις ελεύθερες παραλίες να πηγαίνει να κάνει μπάνιο ο κόσμος αλλά πού... Δεν σας συμφέρει. Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου και τέλος τα ψέματα. Ντροπή πια!».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το ποτήρι ξεχυλισε... Τέλος τα ψέματα σας. Ως εδώ.. Καμια ανοχή από μένα πλέον..

Posted by Ναταλι Κακκαβα on Monday, August 19, 2024

Δείτε επίσης: Ναταλί Κάκκαβα - Σκληρή απάντηση στον δήμο Σαρωνικού: «Μια χαρά μου ζητούσατε να βγείτε μαζί μου στα κανάλια...»

Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει παραιτηθεί κάνοντας λόγο για συναισθηματική κακοποίηση, ενώ ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαχρήστου απάντησε με ανακοίνωση του ότι παύθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και παράλληλα κατήγγειλε καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά από την πλευρά της.

«Μόνο αλήθειες. Όποιος έχει αποδείξεις για ό,τι επικαλείται δεν κρύβεται. Στο παρελθόν, μια χαρά μού ζητούσατε να βγαίνετε μαζί μου στα κανάλια, για να σας μάθει ο κόσμος. Τότε ήμουν χρήσιμη μάλλον», ήταν η τελευταία απάντηση της Ναταλί Κάκκαβα στον Δήμο Σαρωνικού την περασμένη άνοιξη.