Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Στους Παξούς με σταρ του Χόλιγουντ: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βραδιάς τους

Τα στιγμιότυπά τους έκλεψαν την παράσταση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/christopherpapakaliatis
instagram/christopherpapakaliatis

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς Maestro, επέστρεψε στους Παξούς για να χαλαρώσει και να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Κατά τη διαμονή του στο νησί, είχε μια απρόσμενη συνάντηση με μία διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ, που επίσης έχει δηλώσει την αγάπη της για την Ελλάδα και επέλεξε ξανά τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της.

Με την Ντέμι Μουρ στους Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο λόγος για την Ντέμι Μουρ. Οι δυο τους συναντήθηκαν στους Παξούς και πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ μαζί, απολαμβάνοντας τα ποτά τους και την όμορφη ατμόσφαιρα του νησιού και πόζαραν αγκαλιά με φόντο το τοπίο.

Ο Παπακαλιάτης μοιράστηκε τη στιγμή αυτή με τους ακολούθους του στο Instagram, γράφοντας: «Μια ευχάριστη συνάντηση στους Παξούς! Καλώς ήρθες Ντέμι Μουρ». Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του είπαν χαριτολογώντας να προτείνει στη Χολιγουντιανή ηθοποιό να κάνει ένα πέρασμα απ' το Maestro, αλλά... δυστυχώς τα γυρίσματα της σειράς του MEGA έχουν ολοκληρωθεί.

Θυμίζουμε πως η Ντέμι Μουρ έκανε τις διακοπές της στην Ελλάδα και τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έγινε νονά της τρίτης κόρης του Ανδρέα Στέγγου. Πέρα απ' τους Παξούς, όπου συναντήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, έχει επισκεφτεί τη Μύκονο, τα Κουφονήσια, την Δονούσα και την Ερεικούσα.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Vintage και παραδοσιακός με θέα που κόβει την ανάσα - Φωτογραφίες από τον ξενώνα του στους Παξούς

Από την άλλη ο Χριστόφορος έχει σταθερό προορισμό του τους Παξούς, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία και ξενώνες. Ο χώρος του διατηρεί την αισθητική μιας άλλης εποχής, απόλυτα συνυφασμένη με τη ματιά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, αλλά και της αγαπημένης του μητέρας, της Βίλλυς Μαλάμη. Εκείνη είναι, άλλωστε, το πρόσωπο που διαχειρίζεται τις βίλες αυτές και περνάει εκεί έξι μήνες τον χρόνο μαζί με τη νησιώτισσα γιαγιά Μίκα, εφόσον οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γιου της δεν το επιτρέπουν.