Summer's Cool - Εκτός εκπομπής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Σήμερα η παρουσίαση είναι γυναικεία υπόθεση»

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Summer's Cool - Εκτός εκπομπής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Σήμερα η παρουσίαση είναι γυναικεία υπόθεση»

Η εκπομπή «Summer’s Cool» ξεκίνησε σήμερα με μια αξιοσημείωτη απουσία, καθώς ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν ήταν παρών στο πλατό. Η Μαριάντα Πιερίδη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μόνη της, ενώ η υπόλοιπη ομάδα αναφέρθηκε στην απουσία του Κωνσταντάρα χωρίς να εξηγήσει τους λόγους.

Η Μαριάντα Πιερίδη, χαριτολογώντας, είπε: «Ο Λάμπρος μας σήμερα λείπει κι έτσι δίπλα μου θα έχω την Μάρτζυ μου, για να μην πάθει κανείς στερητικό» Η Μάρτζυ Λαζάρου πρόσθεσε με χιούμορ: «Επιτέλους! Εγώ του το είπα κιόλας, του είπα ότι επιτέλους θα λάμψω! Δεν με άκουγε», με τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα να σχολιάζει: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!»

Στο Άμστερνταμ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας – Πότε επιστρέφει στο Summer's Cool

Τη θέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα πήρε σήμερα η Μάρτζυ Λαζάρου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσίαση του Summer's Cool ήταν: «Γυναικεία υπόθεση σήμερα, κατά το ήμισυ».

Στην πορεία, ωστόσο, του Summer's Cool βγήκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε σύνδεση από το Άμστερνταμ. Όπως σημείωσε με χιούμορ: «Μην λείψει κάποιος ένα μισάωρο, αμέσως να πέσουν οι οχιές πάνω». Ο παρουσιαστής λείπει σε ταξίδι αναψυχής στην Ολλανδική πρωτεύουσα μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Θέμη Γεωργαντά, όπου θα παρακολουθήσουν μαζί τη συναυλία του Justin Timberlake.

Δείτε επίσης: Πένθος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Ανακοίνωσε τον θάνατό της με βαριά καρδιά

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναμένεται να επιστρέψει στο Summer's Cool μέσα στην εβδομάδα. Κλείνοντας, δήλωσε συντετριμμένος που αύριο δεν θα βρίσκεται στην κηδεία της Παυλίνας Ντάσιου και έστειλε τα συλλυπητήριά του στους οικείους της.