Κατερίνα Καινούργιου - Νέα φωτογραφία με τον Πάνο Κουτσουμπή: «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα»

Κάνει τον απολογισμό της και εξομολογείται

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/katken85
Instagram/katken85

Ανανεωμένη εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς ζει έναν δυνατό έρωτα και πλέον δεν διστάζει να τον μοιραστεί με τους ακολούθους της στα social media. Η παρουσιάστρια του Alpha απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, το νησί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής, με τον οποίο και ανεβάζουν μαζί στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

Στις 18 Αυγούστου, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε έναν συναισθηματικό απολογισμό του καλοκαιριού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτησή της, περιλαμβάνεται και μια φωτογραφία με τον Πάνο Κουτσουμπή, στην οποία φαίνεται πόσο ευτυχισμένη νιώθει και σίγουρη πλέον για αυτή τη σχέση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Την κρατούσε από τη μέση - Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Πάνο Κουτσουμπή από την βραδινή τους έξοδο στην Πάρο

Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου για το φετινό καλοκαίρι

Συνοδεύοντας τις φωτογραφίες, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός… Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι… Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες... Καλοκαίρι 2024».

Να σημειωθεί, ότι εκτός από την ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε τη φωτογραφία της με τον Πάνο Κουτσουμπή και στα stories της.

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος story

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες πέρασε μαζί του την ονομαστική του γιορτή -ο Πάνος Κουτσουμπής γιόρταζε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Στο πλευρό τους βρισκόταν και ο αδερφός της Κατερίνας Καινούργιου, που έχει και το ίδιο όνομα με τον σύντροφό της (Πάνος) κάνοντας ακόμη καλύτερο το κλίμα στις καλοκαιρινές διακοπές

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, δημοσίευσε αρχικά μία φωτογραφία με τον αδερφό της σε story στο Instagram μαζί με τον σκύλο της και ώρες αργότερα, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον έρωτά της και έτσι δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, από το ταξίδι τους στο Παρίσι, που τότε δεν γνώριζε κανείς πως είχαν πάει μαζί και σημείωσε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

.