Αθηνά Οικονομάκου: Ντυμένη σα νυφούλα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα - Mαγευτικές φωτογραφίες από Πάρο

Το σετ που φόρεσε μοιάζει το νυφικό που είχε φορέσει στον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο ή είναι η ιδέα μας;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο έρωτας και ο βήχας λένε δεν κρύβονται! Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα τον τελευταίο καιρό έχουν οργώσει την Ελλάδα με τα ταξίδια τους! Μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το νησί) το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην Πάρο και ως γνωστόν, μιας και η ηθοποιός είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης του instagram, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο νησί.

Σε ένα από αυτά - το πιο πρόσφατο μάλιστα - την είδαμε να ποζάρει όλο νάζι στον φωτογραφικό φακό του γνωστού ποδοσφαιριστή φορώντας ένα απίστευτο ολόλευκο σύνολο το οποίο θα μπορούσε να πει κάποιος πως θύμισε λίγο το νυφικό που είχε φορέσει στον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο 7 περίπου χρόνια πριν (δείτε εδώ φωτογραφίες από το νυφικό της)

Η λαμπερή εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου


Πότε και που γνωρίστηκαν - Το χρονικό του έρωτα τους

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η πρώτη γνωριμία έγινε στις αρχές του Μαρτίου στο Μιλάνο, όταν η ηθοποιός ήταν ήδη σε διάσταση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.