Γιώργος Λιάγκας: Στη Μύκονο για σούσι με την Μαρία Αντωνά - Του χάιδευε το χέρι στο τραπέζι και του χαμογελούσε

Αποκαλυπτικό βίντεο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Στη Μύκονο για σούσι με την Μαρία Αντωνά - Του χάιδευε το χέρι στο τραπέζι και του χαμογελούσε

Για ένα ζευγάρι επωνύμων που θέλει να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι πως η Μύκονος δεν είναι το κατάλληλο νησί για διακοπές. Από την άλλη, με την κίνηση αυτή ίσως θέλουν να δηλώσουν πως... δεν κρύβονται, απλά προστατεύουν ότι έχουν! Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο νησί των ανέμων και παρά το γεγονός πως δεν περπάτησαν στα Ματογιάννια ούτε επισκέφθηκαν κοσμοπολίτικες παραλίες, η κάμερα του MykonosLive tv κατάφερε και τους εντόπισε.

Το ζευγάρι πριν από λίγα βράδια δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής που φημίζεται για το σούσι του και η αλήθεια είναι πως το παρακάτω βίντεο μιλά από μόνο τους.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά!

Η ραδιοφωνική παραγωγός φαίνεται άκρως τρυφερή με τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 αφού κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο μαγαζί του χαϊδεύει συνεχώς το χέρι μπροστά στα μάτια όλων, τον κοιτάζει με full in love βλέμμα και του χαμογελά.

Από την άλλη εκείνος χαλαρός και ήρεμος φαίνεται πως απολαμβάνει τα χάδια της συντρόφου του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας νωρίτερα του καλοκαιριού βρισκόταν στην Τήνο με τους δυο του γιους και απολάμβανε ήρεμες στιγμές στο πλευρό τους. Ο παρουσιαστής αρκετά χρόνια τώρα διαθέτει εξοχικό στο μαγευτικό νησί που φροντίζει και το επισκέπτεται όσο περισσότερο μπορεί (δείτε εδώ φωτογραφίες).