Αιμίλιος Χειλάκης: «Σας ζητούμε συγνώμη για τη μικρή αναστάτωση» - Η ανακοίνωση στο Instagram μετά το ανησυχητικό περιστατικό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αιμίλιος Χειλάκης
Instagram / Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, πριν από μερικές ημέρες, ενημερώθηκε πως η μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, τον χρειάστηκε στο πλευρό της, καθώς έπρεπε να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα, και ο ίδιος αμέσως έτρεξε να της σταθεί, με αποτέλεσμα η παράσταση στην οποία έπαιζε στις 13 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίον να ακυρωθεί - δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, ωστόσο, ο ηθοποιός επανήλθε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά την οποία απολογήθηκε από τον κόσμο που είχε κλείσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει το έργο, αλλά και για την όποια αναστάτωση δημιουργήθηκε, ενημερώνοντας όσους ενδιαφέρονται για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες παραστάσεις.

Η ανακοίνωση του Αιμίλιου Χειλάκη μετά την περιπέτεια υγείας της μητέρας του

«Αγαπητοί φίλοι, η περιοδεία του «Κατά φαντασίαν ασθενή» θα συνεχιστεί χωρίς άλλες απρόοπτες ακυρώσεις. Σας ζητούμε συγνώμη για τη μικρή αναστάτωση. Οι Δελφοί 17/8, η Χαλκίδα 18/8 και οι στάσεις μας στην Κρήτη 21-25/8 αποτελούν μέρος των υπόλοιπων παραστάσεων του Αυγούστου. Σας περιμένουμε!», έγραψε.

Δείτε επίσης: «Δεν υπήρξε ανταπόκριση όπως το περίμενα...» - Τι είπε για τον πατέρα του μία μέρα μετά την έκκληση για αίμα

Αιμίλιος Χειλάκης ανακοίνωση

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και ο ίδιος: «Η περιπέτεια της υγείας μου, συνέβη πριν από 12 χρόνια, σχεδόν πια δεν ανήκει στον Αιμίλιο όπως είναι τώρα. Είναι πολλά χρόνια πριν, αλλά μου έδειξε ότι μπορείς με έναν γιατρό που σε χειρουργεί να γίνεις φίλος, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου πονάνε πάντα περισσότερο από εσένα, εγώ μπήκα με χαμόγελα στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε».

«Είχα πει στο γιατρό μου, “Μην ανησυχείς, έχω ζήσει πολύ ωραία ζωή”, ενώ ήμουν γυμνός και με τους ορούς για την αναισθησία. Έκανα έναν απολογισμό ζωής στα 42 μου, εφόσον τότε μου ήρθε μία μεγάλη κρίση αρρώστιας, και τελικά έλεγα ότι ήμουν μια χαρά», ανέφερε κλείνοντας.