Γέννησε πρόωρα γνωστή ηθοποιός: Συγκινεί ο σύντροφός της - «Η πρώτη αγκαλιά... άργησε αλλά ήρθε»

Εκείνη παίζει στο "Σαν Ψέμα" κι εκείνος στο Famagusta

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε πρόωρα γνωστή ηθοποιός: Συγκινεί ο σύντροφός της - «Η πρώτη αγκαλιά... άργησε αλλά ήρθε»

Πριν από μερικούς μήνες, τον Ιούνιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε μέσα από μία φωτογραφία στο Instagram πως περίμεναν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Ο λόγος για την Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN, Σαν Ψέμα, και τον Γρηγόρη Γεωργίου, ο οποίος παίζει στο σίριαλ του MEGA, Famagusta - δείτε εδώ την ανάρτηση.

Στις 7 Αυγούστου, με άλλη μία φωτογραφία, η περήφανη μανούλα ανακοίνωσε πως το μωρό τους γεννήθηκε - δείτε την εδώ - ενώ και ο ηθοποιός με την σειρά του δημοσίευσε άλλη μία φωτογραφία της, αποκαλύπτοντας πως γεννήθηκε τα ξημερώματα της 6ης ημέρας του μήνα και ήρθε πρόωρα στη ζωή τους.

Οι τρυφερές αναρτήσεις του Γρηγόρη Γεωργίου με το νεογέννητο παιδί του και η συγκίνηση

«Σήμερα η ώρα 4:55 το πρωί, ήρθες. Δεν σε περιμέναμε, βιάστηκες. Πρώτη μέρα πατέρας. Ακόμα δεν ξέρω τι είναι αυτό, εσύ θα με μάθεις. Εγώ θα προσπαθήσω να είσαι ευτυχισμένος και ελεύθερος. Σαγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.


Λίγες ημέρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου συγκεκριμένα, ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο προφίλ του, φανερά συγκινημένος, την πρώτη του αγκαλιά με το παιδί του, η οποία άργησε να πραγματοποιηθεί, όμως ήταν μαγική.

«Η πρώτη αγκαλιά, η πρώτη επαφή. Άργησε αλλά ήρθε. Ανυπομονώ να γνωρίσω την ζωή μαζί σου !», επισήμανε και ακόμη και οι πιο σκληροί "λύγισαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξη εκείνος είχε μιλήσει για την γνωριμία με την καλή του, αποκαλύπτοντας πως για πρώτη φορά είχαν συναντηθεί σε γυρίσματα σειράς που συμμετείχαν και οι δύο, όμως ήταν σε άλλες σχέσεις και έτσι δεν συνέβη κάτι.

Όταν εκείνος αποφάσισε να χωρίσει από την τότε αγαπημένη του λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώ είχε ήδη δώσει προκαταβολές για τον γάμο, ζήτησε από τη Μαρίλια με την οποία τότε ήταν φίλοι, να ξοδέψουν μαζί τα χρήματα και αφού δέθηκαν έτσι, μετά από έναν χρόνο έγιναν και ζευγάρι. Σύντομα, σε περίπου τέσσερις μήνες, θα γίνουν και γονείς για πρώτη φορά.