Ελένη Χατζίδου: Η τριώροφη τούρτα «υπερπαραγωγή» για το προεόρτιο πάρτι της μικρής Μελίτας στη Χαλκιδική - Η έκπληξη του Ετεοκλή Παύλου

Στιγμές ευτυχίας για ολόκληρη την οικογένειά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, Σάββατο 17 Αυγούστου, για την οικογένεια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, καθώς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους, Μελίτας, αλλά και εκείνων των γονιών της τραγουδίστριας με ένα μεγάλο πάρτι στην Χαλκιδική.

Μπορεί κανείς από τους τρεις τους να μην είχε κανονικά τα γενέθλιά του χθες, αφού η μικρή έχει κανονικά τον Σεπτέμβριο και οι παππούδες της σε λίγες ημέρες, ωστόσο επειδή δεν θα μπορούν να είναι μαζί εκείνες τις ημέρες, θέλησαν να μαζευτούν όλοι μαζί και να περάσουν χρόνο μαζί, δημιουργώντας αναμνήσεις, σαν να γιορτάζουν πραγματικά.

Το πάρτι για τα γενέθλια της κόρης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στην Χαλκιδική

Η παρουσιάστρια έδειξε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την τριώροφη τούρτα της 5χρονης να εντυπωσιάζει τους ακόλουθούς της. «Pro Πάρτυ γενεθλίων στη Χαλκιδική όπως κάθε χρόνο για το Μελιτάκι μας και τους γονείς μου! Τι και αν έχουν τα γενέθλια τους η μεν το Σεπτέμβριο οι δε τον Αύγουστο? Πάντα βρίσκουμε αφορμές για party!!! Με αγαπημένους φίλους και οικογένεια! Και Πάντα περνάμε τόσο όμορφα όλοι μαζί! Αξέχαστες στιγμές για όλους μας! Χρόνια πολλά και καλά!», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Με τζάκι στο σαλόνι, μεγάλη βεράντα και δωμάτιο βεστιάριο - Φωτογραφίες από το διαμέρισμά τους στην Αθήνα


Αξίζει να σημειωθεί πως την ημέρα του πάρτι, ο Ετεοκλής Παύλου είχε ετοιμάσει την πιο ωραία έκπληξη για την κόρη του. Έβαψε τα μαλλιά του ροζ και με μία ανάρτηση εξήγησε γιατί.

«Ο θρύλος λέει πως οποίος έχει επισκεφτεί την χώρα των μονόκερων, σαν σήμερα 17 Αυγούστου θα ξυπνήσει με ροζ και μωβ μαλλιά αφού θα τον γλείψει ένας μονόκερος την ώρα που κοιμάται! Τελικά ο θρύλος είναι πραγματικός και όντως ξύπνησα έτσι σήμερα το πρωί και το Μελιτάκι μας έμεινε έκπληκτο μόλις άνοιξε τα ματάκια του και με αντίκρυσε..

Τώρα σειρά έχει μόνο να βρω την χώρα των μονόκερων και να πάμε να τους δούμε.. Ποσό δύσκολο να είναι για έναν μπαμπά να βρει μια χώρα με μονόκερους και glitter παντού..

coming soon…

spoiler από την επόμενη οικογενειακή μας περιπέτεια», σημείωσε.