Στέλιος Ρόκκος: Έχει πάρει το βλέμμα του - Αυτή είναι η καλλονή 22χρονη κόρη που απέκτησε μετά τον δεύτερο γάμο του

Η topless φωτογραφία της στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει πραγματοποιήσει τέσσερις γάμους στη ζωή του και έχει αποκτήσει τέσσερα υπέροχα παιδιά από αυτούς. Το πρώτο του παιδί είναι ο 34χρονος Δημήτρης, ο οποίος ασχολείται επίσης με την μουσική και ήρθε στον πρώτο γάμο του τραγουδιστή με την Κατερίνα, όπως ονομάζεται η πρώην σύζυγός του.

Ο δεύτερος γιος ήρθε τέσσερα χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γάμου του με την Πωλίνα, ονομάζεται Ανδρέας, είναι 30χρονών και είναι και εκείνος τραγουδιστής. Η πρώτη του κόρη κόρη γεννήθηκε αρκετό καιρό μετά, όσο βρισκόταν σε σχέση με την Μαρία Χέλιου. Πρόκειται για την 22χρονη Δέσποινα, η οποία σχετικά πρόσφατα πήρε το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες. Το μικρότερο παιδί του είναι η 15χρονη Μέλια από τον γάμο του με την Νικολέτα Τρίκη, ενώ πλέον ο ίδιος είναι παντρεμένος από το 2017 με την Λελέ Γκόφα, με την οποία όμως δεν απέκτησε κάποιο παιδί, αλλά η οικογένειά τους είναι τόσο δεμένη.

Δείτε επίσης: Έχει φύγει από την Αθήνα - Η νέα του ζωή μετά τον θάνατο του αδερφού του και το έμφραγμα

Αυτή είναι η κούκλα 22χρονη κόρη του Στέλιου Ρόκκου, Δέσποινα

Έχει κρατήσει επαφές με τις γυναίκες που του χάρισαν τα πιο πολύτιμα δώρα της ζωής του και μάλιστα με την μητέρα της Δέσποινας έχει τις καλύτερες επαφές. Μιλώντας, όμως, για την νεαρή, αξίζει να σημειωθεί πως πλέον πατάει γερά στα δικά της πόδια και χαράσσει τον δικό της δρόμο μετά τις σπουδές της, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τα social media.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ακολουθούν πάνω από 6.000 άτομα και εκεί η ίδια δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της από τα ταξίδια που κάνει και τις βόλτες με τους φίλους της και αυτό το διάστημα το περιεχόμενό της είναι γεμάτο καλοκαιρινές εικόνες. Έχει αναρτήσει διάφορες φωτογραφίες της από την παραλία, σε μία από τις οποίες ποζάρει topless, και εντυπωσιάζει. Μοιάζει αρκετά στον πατέρα της και κυρίως στο βλέμμα!

Δείτε επίσης: «Μεγάλωσε...» - "Έλιωσε" ο Στέλιος Ρόκκος με την τρυφερή αγκαλιά της κόρης του μπροστά στην κάμερα του Alpha