Τατιάνα Στεφανίδου: Στα 54 με σώμα 20άρας πάνω στα βράχια στο Μεγανήσι - Ξαπλωμένος σε φουσκωτό στρώμα μέσα στη θάλασσα ο Ευαγγελάτος

Οι φωτογραφίες της με μπικίνι από το νησί και οι στιγμές με τον καλό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου
Instagram / Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε λίγες εβδομάδες θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση με την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, T-Live, ωστόσο μέχρι τότε συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, στο Ιόνιο και δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της από εκεί στα social media της.

Μετά την επίσκεψή τους στην όμορφη Ζάκυνθο (δείτε εδώ φωτογραφίες από εκεί πάνω στο σκάφος τους) βρέθηκαν σε ένα από τα νησιά με τα πιο εντυπωσιακά νερά, το Μεγανήσι και λίγο πριν αποχαιρετήσει και αυτό το μέρος, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φόντο τα τοπία του.

Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου από τις διακοπές στο Μεγανήσι με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πόζαρε με μαύρο μπικίνι πάνω στα βράχια μίας σπηλιάς και προκάλεσε πανικό με το γραμμωμένο σώμα της, ενώ δημοσίευσε και μία φωτογραφία του άντρα της, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος πάνω σε ένα στρώμα μέσα στη θάλασσα και απολάμβανε την ηρεμία γύρω του.

Δείτε επίσης: Το έχει σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού της η Τατιάνα Στεφανίδου - Το φυτό που κρατά ζωντανό τον έρωτα και φέρνει τύχη σύμφωνα με το Feng Shui

«Τελευταίες μέρες στον παράδεισο», έγραψε στην λεζάντα η ίδια.


Την ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέφθηκε μια εκκλησία στον Κάλαμο, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, και τον μεγαλύτερο γιο του δημοσιογράφου. Ο Λάμπης είναι γιος του Νίκου Ευαγγελάτου από τον πρώτο του γάμο με την αθλητικογράφο Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και μοιάζει απίστευτα στον πατέρα του, κάτι που σχολιάζουν συχνά όσοι τους γνωρίζουν.

Μετά τη λειτουργία, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία από το προαύλιο της εκκλησίας, όπου ποζάρει χαμογελαστή πλάι στον σύζυγό της και τον γιο του. Η σχέση της με τον Λάμπη είναι πολύ καλή, και αυτό φαίνεται και στις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνούν μαζί.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου, αποτυπώνοντας αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή.

undefined