Έγκυος για δεύτερη φορά Ελληνίδα παρουσιάστρια - Είναι σε προχωρημένη κύηση

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον επίσης διάσημο σύντροφό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγκυος για δεύτερη φορά Ελληνίδα παρουσιάστρια - Είναι σε προχωρημένη κύηση

Μετά τα ευχάριστα για αγαπημένη Ελληνίδα που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της (δείτε εδώ ποια είναι και τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού), "έσκασαν" κι άλλα ευχάριστα για την εγχώρια showbiz. Μία πολύ όμορφη παρουσία της τηλεόρασης, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου Έλλης Λεβέντη, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομματά, η οποία έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί με τον Γιώργο Σαμαρά, μία κόρη συγκεκριμένα, η οποία είναι τριών ετών και ονομάζεται Ιωάννα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΕΡΤ backstage» πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει στην ίδια εφημερίδα: «Όσο μεγαλώνει η Ιωάννα σκέφτομαι ακόμα ένα παιδί. Ονειρεύομαι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι ένα εύκολο παιδί αν και μαθαίνω ότι δεν είναι όλα τα παιδιά εύκολα. Είμαι έτοιμη» και φαίνεται πως κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όλες οι λεπτομέρειες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Κομματά

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, νεαρή διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε περίπου τρεις θα κρατάει στην αγκαλιά της το νέο μέλος της οικογένειάς της, χωρίς να είναι γνωστό ποιο είναι το φύλο του μωρού. Κανείς από τους δύο γονείς δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός, διότι θέλουν να κρατήσουν αυτή την περίοδο της ζωής τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και καθαρά για τον εαυτό τους. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως λόγο αυτού, η παρουσιάστρια έχει πάρει την απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης την σεζόν που έρχεται, καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί στην φροντίδα των παιδιών της.

Δείτε επίσης: «Ήταν στο πλάνο μας ο γάμος, αλλά...» - Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Κομματά για τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμαρά μετά τη γέννηση της κόρης τους