Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Τι θα κάνω τώρα μόνη μου, μου λες;» - Πέθανε η γάτα της

Τεράστια απώλεια για την ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το Σάββατο 17 Αυγούστου προχώρησε σε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες. Μία απώλεια ήρθε για να την ταράξει...

Η ηθοποιός αποκάλυψε συγκεκριμένα πως έφυγε από τη ζωή η γάτα της, την οποία είχε ονομάσει Ziggy, μετά από 16 χρόνια που πέρασαν παρέα, κρατώντας συντροφιά η μία στην άλλη. Αυτό της κόστισε πολύ ψυχολογικά και της είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει πως δεν θα τριγυρνάει γύρω της πια.

Δείτε επίσης: «Χίλια συγγνώμη!» - Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του I Love ΣουΚου

Η συγκινητική ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την απώλεια της γάτας της

«16 χρόνια μαζί… Παιδί μου. Γιατρός μου. Συντροφιά μου. Σ’ ευχαριστώ που ήρθες στο δρόμο μου και μ’ αγάπησες τόσο. Εσύ κι εγώ είχαμε μια ώρα μόνο δική μας τα βράδια… Τι θα κάνω τώρα μόνη μου, μου λες; #ziggy

Υ.Σ Θεία @stellina_p και θεία @jul12 σας ευχαριστώ που της δώσατε την αγάπη που της άξιζε τις πιο κρίσιμες ώρες…», έγραψε χαρακτηριστικά και ξεκίνησε να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης από τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της.

Δείτε επίσης: Πέρασε τα γενέθλιά της μόνη της σε ξενοδοχείο στην Κρήτη - Η ανάρτηση και το σχόλιο του συζύγου της


Το πρόβλημα υγείας της

Η ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγω covid, όπου τα μαλλιά της άρχισαν να πέφτουν.

«Δεν το βίωσα τόσο άσχημα. Γενικά αυτά τα θέματα δεν τα παίρνω σοβαρά. Μπαίνω κατευθείαν στη λύση. Τα μαλλιά μου είναι ένα αξεσουάρ, οπότε μου αρέσει να αλλάζω, να μεταμορφώνομαι, να κάνω άλλα χρώματα, να τα κόβω, να τα μακραίνω, οπότε δεν το πήρα κατάκαρδα. Αν προερχόταν από μία σοβαρή κατάσταση υγείας, θα ήταν τελείως διαφορετικό. Εμένα είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα για τον κορωνοϊό την ίδια μέρα που νόσησα. Οπότε πήρα διπλή δόση του ιού, "χτύπησε" τον θυροειδή μου και κατ' επέκταση τα μαλλιά μου», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τι θα την ταλαιπωρεί στο υπόλοιπο της ζωής της).