Θλίψη για την Κατερίνα Καινούργιου - «Ο παράδεισος από σήμερα θα είναι πιο όμορφος...»

Η συγκινητική ανάρτηση και το "αντίο" σε αγαπημένο της πρόσωπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το Σάββατο 17 Αυγούστου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από τη ζωή μία γνωστή δημοσιογράφος με λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης, πίσω και μπροστά από τις κάμερες, αλλά και στο ραδιόφωνο. Ο λόγος για την Παυλίνα Ντάσιου - δείτε εδώ την ανάρτησή του.

Άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 49 ετών μετά από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και τα λόγια όσων την αποχαιρετούν, και σκόρπισε ανείπωτη θλίψη. Ένας ένας τα πρόσωπα που συνεργάστηκαν μαζί της θέλησα να την αποχαιρετήσουν δημόσια τιμώντας την έτσι.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία φωτογραφία της και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Καλό Παράδεισο Παυλίνα μου... ήσουν πολύ καλή ψυχή για αυτόν τον κόσμο... Καλό ταξίδι στο φως... Ο παράδεισος από σήμερα θα είναι πιο όμορφος...».

Κατερίνα Καινούργιου Παυλίνα Ντάσιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Δημόσια την αποχαιρέτησε και ο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την ίδια ημέρα ανέβασε άλλη μία φωτογραφία της σε story στον προσωπικό του λογαριασμό και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο, μιλώντας και για το θέμα που αντιμετώπιζε η συνεργάτιδά του και της στέρησε τη ζωή.

«Φίλη στενή και καλή για χρόνια. Εξαιρετική συνεργάτης στη δουλειά... Αξιοπρεπέστατη στο πρόβλημα με την υγεία της... Α ρε Παυλίνα, μακάρι να ήταν πλάκα, από αυτές που πάντα έκανες...», έγραψε χαρακτηριστικά και αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια υπήρξε παρουσιάστρια της σχολιαστικής εκπομπή με τίτλο «Παιδιά Κουμπιά», πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Γιώργος Λιάγκας Παυλίνα Ντάσιου Θάνατος