Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη με το φυσικό της μαλλί και μαύρο μπικίνι - Ανανεωμένη στο εξοχικό της στην Άνδρο

Η νέα ανάρτηση από τις διακοπές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βιώνει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο αγαπημένο της μέρος στον κόσμο, την Άνδρο, εκεί όπου βρίσκεται όλη οικογένειά της και το εξοχικό της. Μπορεί να μην επιστρέψει φέτος στην τηλεόραση σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται, ωστόσο σίγουρα θέλει να κρατήσει επαφή με το κοινό της, γι' αυτό και αναρτά πολύ συχνά φωτογραφίες της από το νησί, με τα like και τα σχόλια να πέφτουν "βροχή" κάθε φορά.

Το Σάββατο 17 Αυγούστου, μάλιστα, έκανε άλλη μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ενθουσίασε. Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό στην βεράντα της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το φυσικό της μαλλί και μαύρο μπικίνι και μοιράστηκε το στιγμιότυπο αυτό με τους ακόλουθούς της, οι οποίοι την αποθέωσαν για την ομορφιά της.

Δείτε επίσης: Onar - Πόσο κοστίζει μια βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από την Άνδρο

«Ένα απόγευμα του Αυγούστου», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Έτσι "ξεφουσκώνει" μετά τις καλοκαιρινές διακοπές - Η δίαιτα των δύο εβδομάδων που την έχει σώσει


Η αμύθητη περιουσία της

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 1990 από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή "Κοκτέιλ" στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, αλλά και στην συνέχεια στο τηλεπαιχνίδι "Mega Banca" ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου για δύο σεζόν.

Η καριέρα της ωστόσο ξεκίνησε να γίνεται "χρυσή" όταν το 1994, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι ΑΝΤ1 και ανέλαβε την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής "Πρωινός καφές", η οποία διήρκεσε δέκα χρόνια, προβάλλοντας έτσι το όνομα της περισσότερο στις ελληνικές οικογένειες. Παράλληλα, παρουσίαζε και τα "Καλλιστεία ΑΝΤ1".

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει δει τεράστια επιτυχία σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης έχοντας κερδίσει τον τίτλο "βασίλισσα της πρωινής ζώνης". Το όνομα της είναι χρυσός και μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, έχει πολλούς χορηγούς που την ακολουθούν και φέρνουν έσοδα στα κανάλια που συνεργάζεται.

Μάλιστα, όσοι την γνωρίζουν καλά ξέρουν πως είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και πως στη δουλειά της είναι αυστηρή. Ξέρει πόσο "πουλάει" το όνομα της και ξέρει πόσα πρέπει να ζητήσει από τα κανάλια.

Όλα λοιπόν αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργήσει μια αμύθητη περιουσία, αφού όσα χρήματα βγάζει θέλει να τα αξιοποιεί.

Ελένη Μενεγάκη περιουσία

Η περιουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας φέρεται πως περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια (δείτε φωτογραφίες), αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται - εκεί μάλιστα μένει μόνιμα και η μητέρα της, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω είναι χώρια από τις τραπεζικές της καταθέσεις, ενώ δραστηριοποιείται και στα ξενοδοχειακά, αφού λειτουργεί μαζί με τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο το ξενοδοχείο του στην Άνδρο.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη έχει και έναν δυνατό λογαριασμό στο Instagram που μετράει πάνω από 1 εκατομμύρια ακόλουθους - δείτε πόσα χρήματα παίρνει για μια ανάρτηση στο προφίλ της.