Πένθος για τον Γιώργο Λιάγκα - «Μακάρι να ήταν πλάκα...»

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram για την απώλεια κοντινού του ανθρώπου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Θρήνος σκορπίστηκε στον χώρο της τηλεόρασης το Σάββατο 17 Αυγούστου μόλις έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο της δημοσιογράφου Παυλίνας Ντάσιου, από το προφίλ του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Instagram (δείτε εδώ την ανάρτησή του). Η 49χρονη ήταν πολύ αγαπητή σε όλους και έτσι πλήθος διάσημων την αποχαιρέτησαν δημόσια μέσα από τα social media.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος την ίδια ημέρα ανέβασε μία φωτογραφία της σε story στον προσωπικό του λογαριασμό και την συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο, μιλώντας και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η συνεργάτιδά του.

Δείτε επίσης: Αγκαλιασμένος σφιχτά με τους δύο γιους του - Η τρυφερή ανάρτηση από τις διακοπές τους στην Τήνο

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου

«Φίλη στενή και καλή για χρόνια. Εξαιρετική συνεργάτης στη δουλειά... Αξιοπρεπέστατη στο πρόβλημα με την υγεία της... Α ρε Παυλίνα, μακάρι να ήταν πλάκα, από αυτές που πάντα έκανες...», έγραψε χαρακτηριστικά και αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια υπήρξε παρουσιάστρια της σχολιαστικής εκπομπή με τίτλο «Παιδιά Κουμπιά», πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Γιώργος Λιάγκας Παυλίνα Ντάσιου Θάνατος
Instagram / Γιώργος Λιάγκας

Δημόσια την αποχαιρέτησε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος σημείωσε στη δική του ανάρτηση στο Instagram:

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα.

Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετικής ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ».

Νίκος Κοκλώνης θάνατος Ντάσιου