Πένθος για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα: Ανακοίνωσε τον θάνατό της με βαριά καρδιά

Θλίψη για γνωστή δημοσιογράφο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Στο πένθος βυθίστηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Αυγούστου. Έφυγε από τη ζωή γνωστή δημοσιογράφος με την οποία ο ίδιος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Παυλίνα Ντάσιου, με την οποία παρουσίαζε την σχολιαστική εκπομπή με τίτλο «Παιδιά Κουμπιά», πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, ενώ η ίδια υπήρξε και ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Ο παρουσιαστής την αποχαιρέτησε δημόσια με μία φωτογραφία από εκείνα τα χρόνια, ανακοινώνοντας τον θάνατό της στο κοινό που έσπευσε αμέσως να τον συλλυπηθεί.

Η θλιβερή ανάρτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον θάνατο της Παυλίνας Ντάσιου

«Α ρε Παυλινάκι μου», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε επίσης: Θρήνος για τον Αντύπα - «Καλό Παράδεισο αδελφέ μου...»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για θάνατο Παυλίνας Ντάσιου

Δημόσια την αποχαιρέτησε και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος σημείωσε στη δική του ανάρτηση στο Instagram:

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς αφήνοντάς μας με μια αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μια ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα.

Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετικής ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας πρόσφερε. Καλό ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ».

Νίκος Κοκλώνης θάνατος Ντάσιου