Θρήνος για τον Αντύπα: «Καλό Παράδεισο αδελφέ μου...»

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Αντύπα, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου, έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον καλό του φίλο, μουσικό και συνεργάτη του για πάνω από μία δεκαετία, Δημήτρη. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο προφίλ του μία κοινή τους φωτογραφία και την συνόδευσε με ένα ιδιαίτερο κείμενο στην λεζάντα, γεμάτο πόνο, για να τον αποχαιρετήσει και δημόσια.

Δείτε επίσης: Είναι μαζί 40 χρόνια και ακόμα κάνουν ερωτικές αποδράσεις! Στον Μυστρά ο Αντύπας αγκαλιά με την κούκλα γυναίκα του

Η σπαρακτική ανάρτηση του Αντύπα για την απώλεια του φίλου του

«Έφυγε ο Δημήτρης μας! Ο Αδελφός, ο Καλλιτέχνης Μουσικός, ο Μαέστρος μου για 15 χρόνια, ο Καλός Άνθρωπος, το παιδί που δεν ήθελε να μεγαλώσει ποτέ! Ποσά ζήσαμε Δημήτρη μου… πόσες χαρές, πόσες μεγάλες στιγμές, πόση αγάπη και δημιουργία, πόσες ατέλειωτες ώρες μουσικής! Θα είσαι πάντα εδώ μαζί μας, με την μουσική σου και το γέλιο σου! Καλό Παράδεισο Αδελφέ μου...», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος και πλήθος κόσμου έσπευσε να τον συλλυπηθεί και να του συμπαρασταθεί στα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δείτε επίσης: ''Ρίγη συγκίνησης'' με τα τελευταία λόγια που του είπε ο Βασίλης Καρράς στο τηλέφωνο - Λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Ποιος είναι ο Αντύπας

O Αντύπας Μασλουμίδης γεννήθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, στις 6 Μαρτίου 1954, ευρύτερα γνωστός ως Αντύπας, είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ήταν ερασιτέχνης παίκτης ποδοσφαίρου του Άρη.

Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε ηλικία 18 ετών σε διάφορα επαρχιακά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. Το 1981 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, όπου ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο Φύσαγε Θεέ Μου ένας Βοριάς του Νίκου Βρεττού και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Είναι νυμφευμένος με την Στέλλα την οποία γνώρισε σε ηλικία 18 ετών, όταν εκείνη είχε πάει ως πελάτισσα στο νυχτερινό κέντρο όπου αυτός τραγουδούσε. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Πρόδρομο και την Όλγα. Ο Πρόδρομος Μασλουμίδης είναι επίσης επαγγελματίας τραγουδιστής.

Πηγή: Βικιπαίδεια