Στέφανος Κασσελάκης: Μαζεύει χρήματα με τον Tyler McBeth σε ιστοσελίδα για τον γάμο τους - Τι συμβαίνει

Το ποσό μπορεί να φτάσει μέχρι και 2.500 ευρώ για τον καθένα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και στην Ελλάδα μετά την Αμερική, στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Το μυστήριο αυτό έχει γίνει πολλές φορές θέμα προς συζήτηση στα κανάλια και στα social media, με παρουσιαστές να τσακώνονται για τις πηγές τους και τα πρόσωπα που θα τραγουδήσουν στον γλέντι του ζευγαριού (δείτε εδώ) και ενώ τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, μία ιστοσελίδα βγήκε στο φως της δημοσιότητας και έφερε αναστάτωση.

Οι δυο τους δημιουργήσαν ένα σάιτ στο οποίο κανονικά δέχονται χρήματα από όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να τους κάνουν ένα δώρο, είτε είναι καλεσμένοι είτε όχι, στέλνοντας μαζί και μία ευχή. Οι δωρεές ξεκινούν από χαμηλά ποσά, με προτεινόμενα τα 100, τα 250 και τα 500 δολάρια και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 2.500 ευρώ. Στόχος είναι, όπως αναγράφεται και στην ιστοσελίδα αυτή, να κάνουν οι νεόνυμφοι το ταξίδι του μέλιτος που ονειρεύονται - δείτε εδώ το προσκλητήριό τους.

Όλη η αλήθεια για την ιστοσελίδα και τα χρήματα για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο αρχηγός της Αριστεράς και ο σύντροφός του το έφτιαξαν για να μπορούν όσοι έχουν λάβει κάλεσμα να στείλουν το δώρο τους εάν επιθυμούν να δώσουν χρήματα, σε αντίθεση με τους φακέλους που δίνουν συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις από κοντά και όχι για το γαμήλιο ταξίδι, γεγονός που ξεκαθάρισαν μετά τις έντονες αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στα social media τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, στο τέλος αναγράφεται δημόσια το ποσό που έχει συγκεντρωθεί για λόγους διαφάνειας.

Δείτε επίσης: «Στον Tyler ερωτεύτηκα την καρδιά του» - Η καρμική σχέση του ζευγαριού με τις Σπέτσες και οι αντιδράσεις

Κασσελάκης Tyler ιστοσελίδα για δώρο γάμου

Κασσελάκης Tyler ιστοσελίδα για δώρα γάμου

Κασσελάκης Tyler ιστοσελίδα για δώρα - χρήματα γάμου

«Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.
2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομοπουστάρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά.

Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή.

Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί», έγραψε μάλιστα σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.