Ιωάννα Τούνη: Ξανά στο μέρος που βγήκε πρώτη φορά ραντεβού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - Τα κρασάκια στο εστιατόριο δίπλα στο κύμα

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη, ο Πάρης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αφού ανάρρωσαν μετά τον κορωνοϊό που κόλλησαν στο πάρτι της Influencer στην Χαλκιδική για τα γενέθλιά της, αποφάσισαν να φύγουν για οικογενειακές διακοπές στα Καμένα Βούρλα, εκεί όπου βρίσκεται το εξοχικό του συντρόφου της, η μητέρα και η γιαγιά του.

Το ζευγάρι καθημερινά δημοσιεύει διάφορα story στο Instagram από εκεί, δείχνοντας όλα όσα κάνουν μέσα στη μέρα τους, από τις βουτιές στην παραλία μέχρι και τις βόλτες τους για φαγητό. Εχθές, Παρασκευή 16 Αυγούστου, έκαναν και βόλτα με το σκάφος, με τον γιο τους να είναι ενθουσιασμένος.

Δείτε επίσης: Σάλος με την Ιωάννα Τούνη - Η απάντηση στα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε: «Πόσο πάτε και οι δύο;»

Το μέρος που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκαν πρώτη φορά ραντεβού

Τούνη Αλεξάνδρου Πάρης σκάφος

Σε κάποια από τα story που εκείνη δημοσίευσε, όμως, έδειξε και το μέρος που βγήκε για πρώτη φορά ραντεβού με τον καλό της και πατέρα του παιδιού της. Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό εστιατόριο της περιοχής, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κύμα, έχει ένα πολύ ενδιαφέρον μενού, το οποίο περιλαμβάνει και δροσερά κοκτέιλ. Αυτή τη φορά οι δυο τους απόλαυσαν πίτσες και κρασί.

Πριν από λίγο καιρό πέρασαν και από την όμορφη Σαντορίνη, λίγο μετά το ταξίδι της στην Μύκονο (δείτε τις αναρτήσεις της). Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από τις μαγευτικές στιγμές που βίωσε έχοντας στο πλευρό της πάντα, τον σύζυγό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους Πάρη, που είναι ο καρπός του έρωτά τους.

Μαζί με την οικογένεια της και τους φίλους της απόλαυσαν με το παραπάνω την θάλασσα, ενώ καθόντουσαν πρώτη ξαπλώστρα για να παίζουν τα παιδιά με το νερό και την άμμο. Το σούσι δεν έλειπε από το τραπεζάκι τους, αφού είναι αγαπημένη συνήθεια της Ιωάννας Τούνη.

Μάλιστα, δεν έλειψε και η βόλτα με σκάφος. Πήγαν μέχρι την Θηρασιά, όπου το τοπίο και το κλίμα ήταν ονειρικό και βγαλμένο από κάποιο παραμύθι.

Από τα πιο μαγευτικά βέβαια τοπία ήταν αυτό από το μπαλκόνι του δωματίου που έμειναν. Ακριβώς έξω από το δωμάτιο τους υπήρχε η πισίνα και η θέα στο καταγάλανο του Αιγαίου.

Επίσης, στο προφίλ της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη με φόντο τη θέα του δωματίου που έμειναν. Το ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας!