Κάτια Νικολαΐδου: «Πάντα στο μυαλό μου! Πάντα στην καρδιά μου» - Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφικού της φίλου 9 μήνες μετά τον θάνατό της

Δεν έχει ξεχαστεί...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών πριν από περίπου εννέα μήνες, τον Νοέμβριο του 2023 συγκεκριμένα. Έχασε την μάχη που έδινε με τον καρκίνο για πολλά χρόνια και σκόρπισε πόνο και θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και σε όλο τον κόσμο που την γνώρισε και την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της.

Κανείς δεν την έχει ξεχάσει και πολλοί είναι εκείνοι που αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει μαζί τους. Άλλοι το κάνουν δημόσια και άλλοι το κρατούν για τον εαυτό τους. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Στρέπκος, ο οποίος ήταν στενός ή μάλλον αδελφικός φίλος της για πάρα πολλά χρόνια, την γνώριζε πολύ καλά, ενώ η ίδια υπήρξε και μούσα του σε πολλές από τις εκδηλώσεις του.

Δείτε επίσης το συνέβη στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου: «Μαζί αγάπη μου θα είστε» - Τα ουρλιαχτά της μητέρας της πάνω από το φέρετρο

Η ανάρτηση του Δημήτρη Στρέπκου για την Κάτια Νικολαΐδου

Ο ίδιος, λοιπόν, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από ένα ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, κάνοντάς της μια μικρή αφιέρωση. «Ονειροπολώντας;. Ένα ποίημα για την @katianikolaidou_official... Πάντα στο μυαλό μου. Πάντα στην καρδιά μου. Ένας αληθινός Άγγελος», έγραψε χαρακτηριστικά και αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Απρίλιο αφιέρωσε το show του σε εκείνη, δίνοντας το όνομά της στην επίδειξη που έκανε, για να την τιμήσει μετά την απώλειά της.

Δείτε επίσης: «Ετοίμασε τα ρούχα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με το ηχητικό μήνυμα της Κάτιας Νικολαΐδου 15 ημέρες πριν το θάνατο της


«Η Κάτια ήταν η αδελφική φίλη, βασικά οικογένεια. Δεν θα ήταν στο show, αλλά δεν θα μπορούσε να λείπει. Οπότε το show ξεκίνησε με το ρούχο που της άρεσε και το βίντεο με τη φωνούλα της και έκλεισε στο show με ένα βίντεο που μας στέλνει φιλιά από τον παράδεισο γιατί εκεί είναι σίγουρα. Είναι δύσκολο να διαχειριστώ την απώλειά της, ακόμη και τώρα συνεχίζω να στέλνω μηνύματα στο messenger, αλλά ευτυχώς από κάτω είναι η μητέρα της και ο αδελφός της και αισθάνθηκα ότι έχω την οικογένειά της μαζί μου», είχε εξομολογηθεί την ημέρα που έκανε το show για εκείνη ο Δημήτρης Στρέπκος.

«Έχω στο μυαλό μου την Κάτια και δημιούργησα μια σειρά πάνω της, για το τι θα μπορείς να φορέσεις σε ένα ταξίδι αν πηγαίναμε στη Νέα Υόρκη. Σκοπός μας ήταν να πάμε στη Νέα Υόρκη και να κάνουμε φωτογραφίσεις στους δρόμους και στα εστιατόρια. Είχαμε κάνει όλο το concept, αλλά μας πρόλαβε ο χάρος».

«Η πρώτη μου μεγάλη στιγμή μαζί της ήταν όταν αρχίσαμε να γινόμαστε φίλη. Ήταν μια συνάντηση 8 λεπτών και μετά αυτό έγινε 3μιση ώρες καφέ. Έγινε φυσικά το ότι αρχίσαμε να δενόμαστε. Το πιο αστείο ήταν πήγαμε Βρυξέλλες και κάναμε μαζί διακοπές. Δεν μπορούσαμε να βρούμε το αεροδρόμιο. Της λέω κλείσε το GPS είμαστε Ελληνάρες θα το βρούμε. Είχα έναν άγγελο στη ζωή μου», αποκάλυψε προς το τέλος ο Δημήτρης Στρέπκος.